XRP, de cryptomunt van Ripple, bestaat bijna 10 jaar. Hiermee is het een van de oudste crypto’s van de markt. Ripple heeft veel andere altcoins zien komen en zien gaan en een paar goede bull- en bearmarkten meegemaakt. 

Tijd om te dagdromen, want wat was je investering waard als je 10 jaar geleden was ingestapt?

XRP, Ethereum en Bitcoin

Als er een big three in crypto zou zijn, dan zou die bestaan uit Bitcoin, Ethereum en XRP. Drie coins die gevoelsmatig nog dateren van voor de smart phone. Alle drie hebben een grote groep fans en die van XRP noemen zichzelf XRPARMY.

Investeerders hebben vaak de neiging om hun eigen investeringen te verdedigen en goed te praten, logisch, niemand geeft graag fouten toe. Maar in het geval van deze drie coins, gaat het niet alleen om eventuele fouten, maar juist ook om het geloof dat Bitcoin, Ethereum en XRP op hun eigen manier positief kunnen bijdragen aan de wereld.

Dat is mooi, maar de meeste investeerders willen er ook wat aan verdienen. En deze week kijken we naar wat je had kunnen verdienen aan XRP, als je 10 jaar geleden was ingestapt. 

84 keer je inleg

Als je 10 jaar geleden voor 100 euro XRP had gekocht tegen een Ripple koers van 0,0054 euro per stuk, zou je toen ongeveer 18.518 XRP hebben. Op het moment van schrijven handelt XRP voor 0,46 euro, wat betekent dat de waarde is gestegen naar 8.518,28 euro.

Dit betekent dat je investering meer dan 84 keer in waarde is gegroeid gedurende de afgelopen 10 jaar.

Meer dan 50.000 euro aan XRP!

Maar wat als je een genie bent, of ontiegelijk geluk hebt, en was uitgestapt op de hoogste koers van XRP aller tijden? 

Begin 2018 leek XRP niet te stoppen en steeg de koers naar 2,82 euro. 

Had je 10 jaar geleden voor 100 euro XRP gekocht, dan had je dus ongeveer 18.518 XRP in je wallet. Begin 2018 steeg de waarde van je investering naar maar liefst 52.221 euro! Je investering zou meer dan 510 keer zin gegroeid in waarde gedurende die periode.

The post Zo rijk was je nu als je 10 jaar geleden voor 100 euro XRP (Ripple) kocht appeared first on BLOX | Nieuws.