Solana is weer helemaal terug! Door het debacle rondom de steun van FTX en Sam Bankman-Fried voor Solana, daalde de coin tot een dieptepunt. Maar dat dieptepunt bleek uiteraard het beste moment om SOL te kopen.

Tijd om er weer eens een zo-rijk-was-je artikel er uit te pompen. Vandaag kijken we naar wat je had verdiend als je 3 jaar geleden voor 1000 euro Solana had gekocht.

Solana stijgt 600%

Als we de koers van Solana van precies 3 jaar geleden met vandaag vergelijken, dan zien we dat de waarde 600% is gestegen. Dat is geen kattenpis.

Op 6 april 2021 was deze crypto 19,42 euro waard. Vanaf dat moment steeg de koers met factor 11, op het hoogste punt was de waarde 224,42 euro. Daarna kakte alles in en hadden we een bearmarkt van een paar jaar.

De handel op het netwerk van Solana werd steeds minder en eind 2022 werd het dieptepunt bereikt.

Dat dieptepunt valt dus samen met de val van FTX en CEO Sam Bankman-Fried. Dat bleek het perfecte koopmoment, want sindsdien is Solana ontzettend hard gestegen. Op dit moment is de waarde zelfs meer dan 162 euro.

Investering is 7000 euro waard

Volgens de website Coincodex is de koers 600% gestegen sinds 6 april 2021. Een verhoging van 600 procent op 1000 euro, maakt 7000 euro! Als je je inleg er uit haalt, dan zou je nog genoeg over hebben om mee te spelen.

Of je houdt die 51,5 SOL die je toen had gekocht en hoopt op meer.

Er zijn maar zes andere coins in de top 50 die het beter hebben gedaan in dezelfde periode. Dat zijn onder andere Pepe en Shiba Inu.

top 10 3 jaar crypto
Bron: coincodex

Als Solana de komende 3 jaar ook zo goed wil blijven presteren, dan moet de blockchain wel naar behoren blijven werken. Het Solana-netwerk kampt momenteel met congestie, wat kan leiden tot mogelijke storingen of vertragingen in de transacties van gebruikers.

Dat is de prijs van succes zullen we maar zeggen.

The post Zo rijk was je als je 3 jaar geleden voor 1000 euro Solana kocht appeared first on BLOX | Nieuws.