Shibarium, het bloeiende ecosysteem van Shiba Inu, heeft recentelijk een baanbrekende ontwikkeling aangekondigd die de dynamiek van de blockchain-wereld kan veranderen. Met de nieuwe “Donate” functie introduceert Shibarium een innovatieve manier om de gemeenschap direct te betrekken bij de ondersteuning van hun validators. Deze stap markeert een belangrijk moment in de evolutie van Shibarium, gericht op het versterken van de band tussen gebruikers en het netwerk.

Versterking van Shibarium door Validator Ondersteuning

Een van de kernaspecten van deze update is de verbetering van de ondersteuning voor validators binnen Shibarium. Validators, de bewakers van netwerkintegriteit en efficiëntie, krijgen nu meer steun vanuit de gemeenschap. Gebruikers kunnen nu moeiteloos bijdragen leveren aan non-profit validators via een gebruiksvriendelijke interface. Deze feature stelt gebruikers in staat hun favoriete validator te kiezen en een specifieke hoeveelheid tokens te doneren.

Het “Donate” systeem: hoe werkt het?

Shibarium heeft het donatieproces eenvoudig en intuïtief gemaakt. Gebruikers kunnen via een uitgebreide lijst de informatiepagina van hun gekozen validator vinden en daar hun donatie doen. Dit proces is niet alleen gebruiksvriendelijk maar benadrukt ook het belang van validators in het onderhouden van de Shibarium blockchain.

De rol van validators in Shibarium

Validators spelen een cruciale rol in de Shibarium-blockchain, waar ze transacties verifiëren en de nauwkeurigheid van het grootboek waarborgen. Met 12 actieve validators, waaronder prominente namen als ShibArmy America en Ryoshi Labs, is de rol van deze partijen essentieel voor de veiligheid en functionaliteit van het netwerk.

Een beperkt aantal validator slots

Shibarium beperkt het aantal validator slots tot 100, waarbij elke validator minimaal 10.000 BONE-eenheden moet inzetten. Op dit moment is er een aanzienlijk bedrag van ongeveer 13.6 miljoen dollar aan BONE-tokens ingezet, wat de betrokkenheid en toewijding van de gemeenschap aan het netwerk onderstreept.

De introductie van de “Donate” functie is een strategische en weloverwogen zet van Shibarium om een ondersteunende en duurzame omgeving te creëren voor zowel validators als gebruikers. Dit initiatief zal naar verwachting de integriteit en functionaliteit van het Shibarium-netwerk verder versterken, terwijl het de band tussen de gemeenschap en het netwerk verdiept.

The post Zal Shibarium’s nieuwe ‘Donate’ functie een crypto revolutie veroorzaken? appeared first on BLOX | Nieuws.