De XRP-koers is voorbij de $0,62-grens is geschoten, waarmee het verliezen vóór het CPI-rapport worden teruggedraaid. Terwijl de markt zich voorbereidt op Ripple’s opposition brief die gepland staat op 22 april 2024, blijft de XRP-token een positieve trend handhaven. Is er nu eindelijk een ommekeer?

XRP bereikt $0,62

De koers van Ripple’s XRP-token vertoont een opmerkelijke stijging, waarbij het recentelijk een hoogtepunt van $0,6212 bereikte, waarmee het de verliezen vóór het CPI-rapport heeft omgekeerd. Op het moment van schrijven wordt XRP verhandeld tegen $0,6185, met een bescheiden stijging van 2,69% in de afgelopen 24 uur.

Marktgegevens

Met een marktkapitalisatie van $34,056,510,337 behoudt XRP zijn positie in de top 10 van cryptocurrencies. Echter, het handelsvolume van XRP is met 5,22% gedaald tot $2,385,213,279, wat wijst op verschillende trends in de crypto-handel.

Juridische strijd gaat door

Ripple bevindt zich al geruime tijd in een juridische strijd met de Securities and Exchange Commission (SEC), nadat de toezichthouder in 2020 een rechtszaak tegen het platform heeft aangespannen. Hoewel er enkele positieve ontwikkelingen zijn geweest, zoals het oordeel van rechter Analisa Torres dat XRP-verkopen op openbare beurzen geen effecten zijn, gaat de strijd nog steeds door.

Toekomstverwachtingen

Terwijl de XRP-army de komst van Ripple’s opposition brief met argusogen volgt, kan deze brief van invloed zijn op de hoogte van de boete voor overtreding van Sectie 5 van de Securities Act uit 1933. De uitkomst van deze juridische strijd zal ongetwijfeld gevolgen hebben voor de verdere ontwikkeling van Ripple en de XRP-markt.


Naar de app ➜
 

The post XRP koers schiet omhoog ondanks juridische strijd  appeared first on BLOX | Nieuws.