XCAD is de BLOX crypto van de week! Dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan, samen met XCAD organiseren we daarom een vette give-away.

Er is een prijzenpot beschikbaar gesteld van 7.000 XCAD, met een waarde van ongeveer 10.000 dollar, deze zal verdeeld worden over iedereen die XCAD koopt en vasthoudt. Lees snel verder voor de details!

Hoe doe je mee aan de XCAD-actie?

Wij noemen dit een Buy & Hold actie. De eerste voorwaarde is dat je de crypto XCAD koopt in BLOX tussen 18 december 10:00 uur en 26 december 23:59 uur. Dat is de Buy.

Vervolgens is er ook nog de Hold. Je moet de gekochte XCAD vasthouden tot minimaal 27 december 00:00 uur. Op dat moment maakt ons systeem een screenshot van je XCAD-balans.

Wanneer je XCAD koopt maakt niet uit, zo lang het maar ergens in die periode is. Als je je XCAD verkoopt voordat de screenshot gemaakt wordt, dan doe je niet meer mee.

Hoe wordt die 10.000 dollar verdeeld?

XCAD heeft 7.000 beschikbaar gesteld voor deze actie. Iedereen die mee doet en voldoet aan de actievoorwaarden, krijgt een deel van deze pot. De verdeling wordt bepaald op basis van hoeveel XCAD je hebt in je BLOX-kluis op 27 december om 00:00 uur. Hoe meer XCAD je koopt, hoe hoger het deel van de prijzenpot je zal ontvangen. De distributie van de coins vindt vervolgens plaats op 27 december en vind je terug in je BLOX kluis.

Voor meer informatie, check de voorwaarden.

Alles over XCAD

XCAD is sinds 21 november te verhandelen in BLOX. Op dat moment was de koers van XCAD 0,87 euro. Vanaf dat moment is de actuele koers van XCAD gestegen met 67% naar het huidige 1,46 euro, niet slecht!

Waarom is de coin zo populair? Het achterliggende bedrijf XCAD Network heeft een concept ontwikkeld genaamd Watch2Earn. Dit stelt fans in staat om beloningen te verdienen door simpelweg video’s op onder andere YouTube te bekijken van creators die zijn geïntegreerd met XCAD Network.

Een videomaker op YouTube, TikTok, Twitch of een ander platform maakt heel simpel een eigen coin op XCAD Network en gebruikers kunnen deze tokens verdienen door filmpjes te bekijken. Deze tokens kunnen worden gebruikt om deel te nemen aan exclusieve evenementen, merchandise te kopen of ze zelfs te staken voor extra beloningen.

Het doel? XCAD wil helpen met het opbouwen van een band tussen kijkers en contentmakers.

The post XCAD crypto van de week: prijzenpot van 7.000 XCAD in BLOX appeared first on BLOX | Nieuws.