Worldcoin is een van de best presterende nieuwe coins in BLOX en we kunnen er maar niet over ophouden. In de afgelopen zeven dagen steeg de waarde met 192%. Ook vandaag staat de koers van Worldcoin in vuur en vlam, de waarde is 42% gestegen!

Worldcoin op all time high

Worldcoin is een op blockchain gebaseerde biometrische verificatieprotocol, de bijbehorende crypto WLD heeft een nieuw koersrecord te pakken. In tegenstelling tot veel andere altcoins, die nog steeds onder hun piekprijzen liggen, heeft Worldcoin de verliezen van januari goedgemaakt dankzij een aanhoudende stijging.

Worldcoin, bedacht door Sam Altman (CEO van OpenAI), steeg in slechts zeven dagen met een duizelingwekkende 192%.

De groei van Worldcoin is op alle fronten positief. Het handelsvolume is met ruim 44% gestegen en voor het eerst bereikte WLD de top 10 qua handelsvolume, ondanks dat de munt qua marktkapitalisatie op de 89e plaats staat.

Hype rondom OpenAI

Worldcoin heeft de potentie om deze groei vast te houden, maar de huidige piek is deels te danken aan de hype rond OpenAI, het kunstmatige-intelligentiebedrijf van Sam Altman. OpenAI heeft onlangs een nieuwe tekst-naar-videogenerator genaamd Sora uitgebracht met geavanceerde mogelijkheden. De hype over de toekomst van AI heeft geleid tot een positiever sentiment voor WLD.

De koersstijging van WLD valt samen met belangrijke successen voor het project. De World App, de crypto-wallet-app van Worldcoin, heeft meer dan 1 miljoen actieve gebruikers per dag.

Worldcoin heeft de afgelopen maanden te maken gehad met kritiek van toezichthouders. In verschillende Europese landen, Argentinië, Kenia en Hong Kong is de Orb-verificatie van Worldcoin vanwege privacybezwaren stopgezet. Ondanks deze uitdagingen gaat het project onverminderd door en de huidige koersstijging toont aan dat Worldcoin wereldwijd steeds meer waardering krijgt.

The post Worldcoin is 192% gestegen deze week, ben je nog op tijd om te kopen? appeared first on BLOX | Nieuws.