Gisteren schreven we een artikel over hoe je met crypto kan investeren in AI. Als we dat advies direct hadden opgevolgd, dan was de investering al met 15% gestegen. Tijd voor een rondje langs de velden.

Alle coins in dit artikel zijn te verhandelen in BLOX.

Worldcoin

Worldcoin blijft bezig aan een waarlijk majestueuze stijging. Sinds 1 januari is de koers van Worldcoin gestegen met 144%. Er zijn maar weinig crypto’s die betere cijfers kunnen overleggen.

Deze crypto is gericht op het creëren van een digitale identiteit voor iedereen ter wereld. De munt gebruikt kunstmatige intelligentie om biometrische gegevens van gebruikers te verzamelen en te verifiëren, waardoor een unieke digitale identiteit kan worden gecreëerd.

Doe je dat bij een van de portalen van Worldcoin? Dan krijg je gratis crypto. Je betaalt letterlijk met je eigen data.

De actuele waarde van Worldcoin vandaag is 8,34 euro. De afgelopen 24 uur is de koers gestegen met 15,7%. De marketcap van Worldcoin is ongeveer 1 miljard euro. 

Fetch.AI

Voor het eerst in zijn prille bestaan is Fetch.AI een euro waard. Om precies te zijn: 1,02 euro. Dat zie je in de grafiek hieronder. Jarenlang kon Fetch.AI meebewegen met de golven van de markt, maar door de AI-hype van dit jaar zijn alle remmen los.

Het doel van Fetch is simpel: kunstmatige intelligentie inzetten om simpele taken van mensen over te nemen.

The Graph

The Graph laat een heel ander koersverloop zien. De munt is vandaag 10% gestegen, en sinds begin dit jaar zelfs met 58%. Maar kijken we naar de volledige koersgeschiedenis, dan is de all time high nog ver weg.

Op dit moment is The Graph ongeveer 0,23 euro waard, maar de hoogste waarde ooit is een veelvoud hiervan. De grafiek hierboven laat zien dat The Graph in staat is om ongeveer 2 euro waard te zijn.

Eervolle vermeldingen: SingularityNET en Pepe. Deze coins maken de top 5 van stijgers op deze prachtige zondag af.

The post Worldcoin, Fetch.AI en The Graph staan dik in de plus en dat komt door kunstmatige intelligentie appeared first on BLOX | Nieuws.