Een nieuwe mijlpaal voor Puppynet, het eigen testnetwerk van Shiba Inu’s digitale wereld Shibarium. Het netwerk heeft meer dan 20 miljoen transacties bereikt vanuit 16 miljoen wallets. De release van het mainnet komt ondertussen steeds dichterbij.

Testnetwerken, zoals Puppynet, zijn blockchain-netwerken die speciaal zijn ontworpen voor testdoeleinden. Ze bootsen activiteit op het hoofdnetwerk na en laten ontwikkelaars eventuele problemen opsporen. Daarbij monitoren ze de netwerkactiviteit voordat het netwerk breder wordt uitgerold.

De gemiddelde transactietijd bedroeg vijf seconden, zoals te zien is in de blockchain-scanners van Puppynet.

Veel activiteit op het netwerk

Dit grote aantal deelnemers wijst op een aanwezige vraag naar het netwerk. Dit kan uiteindelijk de waarde van SHIB en BONE, twee tokens binnen het Shibarium-ecosysteem, verhogen.

On-chain data laat zien dat een van de grootste SHIB-investeerders afgelopen maandag nog eens 10 miljoen dollar aan tokens aan zijn wallet toevoegde. Hiermee komt het totale bezit op 5,3 biljoen SHIB – met een waarde van zo’n 35 miljoen dollar tegen de huidige prijzen.

Van SHIB tot Shibarium

Shibarium staat bekend als een belangrijke ontwikkeling voor het Shiba Inu-ecosysteem. Shiba Inu begon ooit als een meme-munt geïnspireerd op het populaire Shiba Inu-hondenras. Inmiddels is de munt uitgegroeid tot een serieus blockchain-project met een uitgebreid ecosysteem.

Later dit jaar staat er een metaverse met virtueel land op de planning, dat eerst gedeeltelijk zal worden uitgebracht. Hier kunnen gebruikers hun eigen avatars creëren, in de vorm van menselijke honden. In de virtuele wereld kunnen ze landen verkennen, bezoeken, de interactie aangaan en bijdragen aan een in-game economie.

The post Wordt Shibarium een succes? Testnet Shiba Inu zag al 20 miljoen transacties appeared first on BLOX | Nieuws.