Het is bijna zover: aankomende 12 en 13 oktober kleurt Amsterdam weer eens oranje. Dit keer niet vanwege een WK of de koninklijke familie, maar vanwege Bitcoin Amsterdam: twee dagen lang strijkt ons favoriete crypto-evenement neer in de Westergasfabriek en is onze hoofdstad weer even de Bitcoin hub van Europa. Hier is BLOX natuurlijk bij, maar ook jij kan hier naartoe! Wil jij kans maken op een toegangsticket ter waarde van 374 euro? Lees dan snel verder.

Bitcoin Amsterdam: dé crypto-hub van Europa

Bitcoin Amsterdam is the place to be als het gaat over de grootste cryptomunt. Met een toegangsticket op zak kijk je als bezoeker je ogen uit en heb je 2 volledige dagen toegang tot een campus vol heuse ‘Bitcoin-experiences’. Denk aan seminars, discussiepanels tussen (crypto) experts en wereldberoemde keynote speakers waaronder Edward Snowden, Willem Middelkoop en Stella Assange, de vrouw van Julian Assange. En natuurlijk is dit het perfecte event om te netwerken met gelijkgestemden.

Kans maken op een ticket?

Sta jij te popelen om deel te nemen aan hét Bitcoin event van Europa? Dan heb je geluk, want bij BLOX verloten we in de komende dagen 2 x 2 toegangstickets via onze socials! Eén set geven we weg via onze Instagram en één set via X. Houd deze kanalen dus goed in de gaten voor updates. Om kans te maken op een toegangsticket voor jou en je +1, hoef je niet veel te doen: 

  • Zorg dat je ons volgt op onze Instagram en X.
  • Laat in de comments achter welke spreker jij graag wil zien op Bitcoin Amsterdam. 

De winnaars worden op maandag 9 oktober bekendgemaakt. Succes!

The post Win jij dit weekend 2x 2 tickets voor Bitcoin Amsterdam? appeared first on BLOX | Nieuws.