De Bitcoin Conferentie komt naar Amsterdam! Op 12, 13 en 14 oktober wordt onze hoofdstad voor heel eventjes de bitcoin hub van de wereld. Bitcoiners vanuit de hele wereld komen naar Nederland om hier te spreken over de meest beroemde cryptocurrency ter wereld. Omdat wij mediapartner zijn, mogen wij een kaart weggeven voor dit evenement.

Nog één te gaan!

We hebben vorige week al een kaartje weggegeven via ons YouTube kanaal, maar deze keer gaat de winactie via onze social media kanalen. Dit zijn tevens dé plekken om jezelf op de hoogte te houden van het laatste nieuws omtrent Bitcoin Amsterdam.

De laatste quotes van de belangrijkste sprekers kun je vinden op ons Twitter account. Hier zullen wij live verslag doen van de laatste opmerkingen. Een uitgebreidere toelichting zal volgen via deze nieuwssite. Ook vind je het nieuws via ons Instagram kanaal, waarin wij story’s posten over het evenement.

Hoe win ik?

De winactie zal verlopen via ons Twitter account en via ons Instagram kanaal. Als jij je graag tussen grote bitcoiners wil begeven en het laatste Bitcoin nieuws direct van de bron wil absorberen, ben je hier aan het juiste adres. Je kan via deze kanalen het laatste kaartje winnen van onze winacties.

Als eerste ons Twitter account. Als jij via deze weg kans wil maken, dien je drie dingen te doen:

  • Volg BLOX
  • Retweet de bovenstaande tweet
  • Vertel ons in de reacties wie jij graag wilt zien tijdens Bitcoin Amsterdam

Als jij nu denkt, hoe weet ik wie ik wil zien? De sprekers voor het evenement zijn op deze pagina te vinden. De actie loopt tot maandag 10.00 uur, dus doe je research en wees er snel bij!

Dubbel kans maken?

Je kan vandaag zelfs dubbel kans maken op een Bitcoin Amsterdam ticket! Als je binnen 24 uur – na de plaatsing van dit artikel – naar ons Instagram kanaal gaat, vind je dezelfde actie in de story. Hiervoor gelden ongeveer dezelfde regels:

  • Volg BLOX
  • Like de Instagram story
  • Vertel ons in de reactie wie jij graag wilt zien tijdens Bitcoin Amsterdam

Heel veel succes en hopelijk tot op Bitcoin Amsterdam 2022!

The post Win een kaartje voor Bitcoin Amsterdam! (t.w.v. 449 euro) appeared first on BLOX | Nieuws.