Tijdens een online gesprek prees Grok, de AI bot van Elon Musk, de Shibarium community voor hun sterke focus op betrokkenheid, humor en hulpvaardigheid. Deze eigenschappen hebben volgens Grok bijgedragen aan het succes en de groei van Shibarium in de crypto-wereld.

Sterke community engagement

Grok benadrukte de actieve deelname van leden aan discussies en het ondersteunen van elkaar, wat heeft geleid tot een gevoel van kameraadschap en saamhorigheid binnen de Shibarium community.

De AI-bot prees ook de humor en lichtheid van de Shibarium gemeenschap, die regelmatig memes en grappen deelt. Dit draagt niet alleen bij aan de plezierige sfeer binnen de community, maar bevordert ook een gevoel van eenheid.

Positieve impact en groei

Sinds de lancering van Shibarium op het mainnet in augustus 2023 is het aantal transacties op het platform aanzienlijk toegenomen. Nu, bijna zes maanden na de lancering, heeft Shibarium de grens van 340 miljoen totale transacties overschreden, met momenteel meer dan 1,3 miljoen wallet-adressen en meer dan 3 miljoen totale blokken.

Toename in SHIB-token burns 

In ander nieuws gerelateerd aan SHIB, geeft Shibburn aan dat het dagelijkse verbrandingspercentage van SHIB-tokens weer gestegen. In de afgelopen 7 dagen zijn er in totaal 74,663,068 SHIB-tokens verbrand.

The post Wat heeft Elon Musk’s AI bot Grok te maken met Shibarium?   appeared first on BLOX | Nieuws.