Er zijn maar drie zekerheden in het leven: we moeten belasting betalen, de zon komt op en gaat onder en ik raak in paniek als Bitcoin crasht. Bitcoin gaat hoe dan ook nog een bullish tijd tegemoet, maar zal daarna ongetwijfeld ook weer hard dalen.

Investeerder Robert Kiyosaki weet precies wat hij dan gaat doen.

Kiyosaki deelt graag op X

Robert Kiyosaki is een Bitcoiner, en we kennen hem natuurlijk van het populaire financiële zelfstudieboek ‘Rich Dad Poor Dad.’ Daarnaast begint hij online ook een reputatie op te bouwen als een social media persoonlijkheid. Hij deinst er niet voor terug om scherpe… en minder scherpe dingen te delen op X.

Wat investeringsadvies hier, wat conspiracy’s daar, beetje afgeven op duurzaamheid, hij doet het allemaal. Ook schrijft hij over Bitcoin.

Wat als Bitcoin crasht?

In een van zijn laatste tweets beantwoordde hij een veelgestelde vraag over Bitcoin en deelde hij zijn persoonlijke aanpak als de Bitcoin koers zou crashen.

Kiyosaki zegt dat hij vaak de vraag krijgt wat er zou gebeuren als de koers van Bitcoin instort. Zijn reactie was verrassend optimistisch. Hij tweet dat als de waarde van de belangrijkste cryptocurrency ter wereld zou kelderen, hij blij zou zijn en meer zou kopen zodra het crashen stopt.

Voor Kiyosaki betekent een marktcrash simpelweg een korting op iets wat hij heel graag wil hebben, hij ziet het als een uitgelezen kans om het te kopen.

Een crash betekent uitverkoop

Zijn favoriete woord tijdens marktcrashes is ‘uitverkoop’, wat volgens hem van toepassing is op Bitcoin, maar ook op andere waardevolle activa zoals goud en zilver.

Kortom, een crash is niets om bang voor te zijn. Ze gebeuren en horen bij het leven. In plaats van angst, kan je ze beter zien als gunstige kansen om meer waardevolle assets aan te kopen.

Of zoals Littlefinger ooit zei: Chaos is a ladder.

The post Wat als Bitcoin in elkaar stort? Deze investeerder heeft het antwoord appeared first on BLOX | Nieuws.