In tegenstelling tot de rest van de crypto markt moest Solana over de afgelopen dagen genoegen nemen met een daling van 6%. Ondanks deze daling bevindt de koers zich nog altijd meer dan 16% hoger dan een maand geleden en investeerders vragen zich nu af of deze consolidatie nodig was voor verdere stijgingen of dat de koers in een bearish trend is beland.

Solana wist over de afgelopen maand net als een aantal andere grote cryptos aanzienlijke stijgingen te realiseren. Met een stijging van meer dan 16% wist het in de buurt te blijven van de stijgingen van de grootheden zoals Bitcoin, die over dezelfde periode met iets meer dan 20% wist te stijgen.

Waarom zakt Solana?

Solana Koers Grafiek – Bron: Tradingview

Solana werd hiermee gezien als een van de meest veelbelovende altcoins uit de top 10, maar moest ondanks deze beloftes toch een aanzienlijke correctie accepteren. De koers kwam gister nacht, voor het eerst sinds het begin van deze maand onder de $100 terecht, maar wist zich wel al snel weer terug te vechten tot zijn huidige niveau van $102,22.

Om te bepalen waarom Solana de afgelopen week een significante daling onderging kijken we naar de technische indicatoren en met name de moving averages van Solana. Solana bevindt zich met zijn huidige waarde van $102 onder zowel de 10-daagse als 30-daagse moving averages van respectievelijk $105,45 en $103,68. De SOL koers bevindt zich echter boven de moving averages van de lange termijn, aangezien de 50-daagse en 100-daagse moving averages zich op slechts $99,70 en $87,41 bevinden.

Kan Solana 1000 Euro Worden?

Hiermee lijkt de recente daling van Solana een consolidatie te zijn van korte duur die mogelijk nodig was om een nieuwe opwaartse trend te starten. AMBCrypto verwacht dan ook dat de koers in de aankomende weken het $143 niveau op gaat zoeken voordat vervolgens het psychologische $150 niveau getest gaat worden. Ondanks dat het nog een lange weg is richting de €1000 lijkt de koers in de aankomende maanden in ieder geval wel naar de €200 te kunnen gaan kijken.

Met de huidige consolidatie fase doen investeerders er echter goed aan om hun portfolio te diversifiëren met altcoins die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen boeken. Er zijn recentelijk een aantal nieuwe cryptos op de markt verschenen met dit potentieel en hieronder beschreven we daarom een drietal van de beste ICO’s van dit moment.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix vormt een nieuwe revolutie binnen de Bitcoin mining markt met de introductie van zijn Stake 2 Mine concept. De Bitcoin mining markt staat bekend om zijn hoge instapkosten en is daardoor vaak niet toegankelijk voor particulieren. Bitcoin Minetrix wilt deze markt nu echter weer richting de particuliere investeerders brengen.

Bitcoin Minetrix introduceert een Stake 2 Mine concept waarbij gebruikers de native BTCMTX tokens kunnen staken in ruil voor cloud mining credits. Deze cloud mining credits kunnen vervolgens gebruikt worden voor Bitcoin mining. Op deze manier kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van Bitcoin mining zonder dat ze te maken krijgen met de traditionele risico’s zoals de hoge instapkosten.

Ondanks dat het mining platform nog niet live staat kunnen gebruikers nu al beginnen met het staken van de BTCMTX token. Op dit moment kunnen gebruikers namelijk aantrekkelijke beloningen ontvangen en zodra het mining platform vervolgens live gaat kunnen ze beginnen met het verzamelen van cloud mining credits.

De BTCMTX token bevindt zich op dit moment in een presale die al meer dan $11,3 miljoen heeft opgehaald, een bevestiging van de populariteit van het platform. Tokens kosten op dit moment $0,0136 per stuk en zijn te koop middels ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard.

Smog (SMOG)

De Smog token is een nieuwe toevoeging aan de wereld van meme coins en het platform wilt eerdere succesvolle tokens zoals Bonk en DogWifHat gaan opvolgen of zelfs gaan overtreffen. De token is geen presale token en wist in zijn eerste dag na lancering al honderden procenten te stijgen in waarde.

Van de totale token voorraad zal maar liefst 50% gebruikt worden voor marketing doeleinden. Het ontwikkelingsteam wilt de token aantrekkelijk maken voor een grote groep traders en zal ook gebruik gaan maken van verschillende enerverende airdrops om aan te spreken op deze traders. 35% van de token voorraad is gereserveerd voor de beloningen van deze airdrops. Om hieraan deel te kunnen nemen moet je een Solana wallet hebben of airdrop punten sparen via Zealy.

smog token

Tokens zijn te koop via Jupiter, een exchange op de Solana blockchain waar de token op is gelanceerd. Dit is de enige plaats waar de token te koop is en hierdoor wordt de token koers niet beïnvloed door externe factoren. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT en creditcard.

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat is een revolutionaire nieuwe meme coin die gebruikers wilt voorzien van meerdere manieren om een passief inkomen te verdienen. Om deze reden heeft het een speciale battle arena ontwikkeld waar het bekende meme coin karakters de strijd met elkaar laat aan gaan. Denk hierbij aan karakters van bekende meme coins zoals Sponge, Pepe en Shiba Inu.

Gebruikers kunnen vervolgens wedden op de uitkomsten van deze battles en op die manier gemakkelijk een extra inkomen verdienen. Alle strijden worden ontwikkeld met de hulp van AI technologie en zijn daardoor altijd spannend, maar vooral ook veilig.

Dat is echter niet de enige manier voor gebruikers om geld te verdienen via de native MK token, ze kunnen deze token ook staken voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er zelfs een APY van maar liefst 96%. Ondanks dat de presale van de MK token nog bezig is kan je nu al starten met het staken van de MK token. 78% van alle gekochte tokens is zelfs al vastgezet.

MK tokens bevinden zich op dit moment in een succesvolle presale die snel uitverkocht is geraakt. Investeerders hebben nu nog maar beperkt de tijd om de MK token te koop tegen de gereduceerde prijs van $0,279 voordat de token gelist wordt op exchanges en mogelijk in waarde gaat exploderen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB en USDT.

  

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Waarom Zakt Solana? What’s Next: Kan Solana €200 Worden Of €88? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.