Een opvallende transactie heeft geleid tot opschudding binnen de Shiba Inu community. Een grote speler, beter bekend als een ‘whale’, heeft een enorme hoeveelheid Shiba Inu-tokens verplaatst, resulterend in een verlies van meer dan $6 miljoen.

Whale verplaatst 421.6 miljard SHIB-tokens

Volgens SpotOnChain, een data-analysebedrijf, heeft een anonieme whale met de identifier ‘0x30e’ op zaterdag twee grote verkopen gedaan via verschillende kanalen. De whale stortte ruim 311.6 miljard SHIB-tokens op crypto exchange Binance, ter waarde van ongeveer $2,97 miljoen. Het tweede deel van de operatie omvatte de verkoop van 110 miljard SHIB-tokens, met een waarde van $1,01 miljoen, op een nog onbekende decentrale exchange.

Aanzienlijk verlies voor de whale

De totale verkoop van SHIB-tokens bedroeg ongeveer $3,98 miljoen. Wat hierbij belangrijk is om op te merken is dat deze som een flink verlies vertegenwoordigt voor de whale. De oorspronkelijke aankoopprijs van deze SHIB-tokens was naar verluidt $10,30 miljoen. Na ongeveer tweeënhalf jaar SHIB te hebben aangehouden, suggereert de verkoopprijs dat de whale een verlies heeft geleden van 61,4%, wat neerkomt op ongeveer $6,32 miljoen.

Beperkte invloed op SHIB’s prijs

Opmerkelijk is dat de impact van deze verkoop door de whale op de prijs van SHIB beperkt lijkt te zijn geweest. Er was weinig schommeling in de waarde van SHIB na de verkoop, met slechts lichte fluctuaties.

Op dit moment wordt SHIB verhandeld tegen $0,000009623 per token. 

The post Waarom verliest deze Shiba Inu whale meer dan $6.000.000? appeared first on BLOX | Nieuws.