Een opmerkelijk conflict tussen een vader en zijn dochter heeft de sociale media in zijn greep, met Bitcoin en Elon Musk als opvallende figuren. Het begon allemaal met een TikTok-video waarin de dochter beweerde dat haar vader haar op vijfjarige leeftijd in de steek liet om breakdancer te worden. De video ging viraal en trok de aandacht van niemand minder dan Elon Musk.

Virale video’s

Madi Hart, een bekende influencer op sociale media, deelde onlangs een video waarin ze vertelde hoe haar vader, Ben Hart, het gezin verliet om zijn passie voor breakdancing te volgen. Ze beweerde dat hij haar verjaardagen vergat en haar medische rekeningen niet betaalde. De video werd een hit en kreeg miljoenen views.

Vader’s reactie

In een verrassende reactie verscheen Ben Hart, gekleed in een shirt met Bitcoin-patroon, in een video waarin hij beweerde dat hij zijn dochter niet in de steek liet, maar simpelweg bij haar moeder vertrok en nog steeds contact had met zijn kinderen. Hij benadrukte dat hij bijdroeg aan de medische kosten van zijn dochter en noemde zichzelf een “Bitcoin uitlegger” en “vrijheidsmaximalist”.

Elon Musk interventie

De zaak kreeg een nieuwe wending toen Elon Musk zich ermee bemoeide en Ben Hart eenvoudigweg vertelde: “Je bent geweldig.” Hart bedankte Musk hartelijk en onthulde dat Tesla en Bitcoin zijn twee grootste investeringen zijn. Deze onverwachte ontwikkeling zorgde voor nog meer opschudding op sociale media en riep de vraag op: wie heeft er gelijk in dit opmerkelijke conflict tussen vader en dochter?

The post Waarom ging de TikTok-video van deze breakdancing Bitcoin vader viral? appeared first on BLOX | Nieuws.