Concordium CEO Lars Seyer Christensen verwacht dat de volgende bullmarkt van Bitcoin anders wordt. Het ligt volgens Christensen niet in de lijn der verwachting dat altcoins tijdens de volgende bullmarkt grote rendementen zullen opleveren. “Zelfs als je een Bitcoin-rally krijgt, dan kun je er niet vanuit gaan dat alles meestijgt”, aldus Christensen.

Aftellen naar de Spot Bitcoin ETF

De hoop van de industrie lijkt momenteel grotendeels gevestigd op de komst van een Amerikaanse Spot Bitcoin ETF. In oktober staan er weer een paar deadlines op het programma voor de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Dat wil zeggen dat de SEC op 16, 17 en 19 oktober voor een aantal aanvragen moet bepalen of ze goedkeuring geven, afwijzen of de deadline uitstellen naar een volgend moment.

In principe kan de SEC driemaal uitstellen, waarna ze vervolgens bij de finale deadline uitkomen. Voor BlackRock ligt die bijvoorbeeld op 15 maart 2024. Op die datum MOET de SEC beslissing over de aanvraag van de grootste vermogensbeheerder ter wereld.

Als de lancering van de Spot Bitcoin ETF een vergelijkbare impact heeft als de Spot Goud ETF, dan moet het wel goed komen in 2024.

De onzekerheid heerst

Dat de onzekerheid heerst in de markt blijkt uit het koersverloop van Bitcoin gedurende de afgelopen maanden. Waar het jaar 2023 nog fantastisch begon voor de digitale munt, is daar op dit moment relatief weinig meer van over.

De koers beweegt al enige tijd zijwaarts en het lijkt de bulls maar niet te lukken om het positieve momentum weer op te pakken.

Als deze cyclus van Bitcoin hetzelfde is als die van voorgaande jaren, dan zou dit volgens CryptoCon de laatste echte correctie moeten zijn voor Bitcoin.

Dan doelen zij natuurlijk op de laatste echte correctie voor een nieuwe bullmarkt.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post ‘Waarom de volgende bullmarkt van Bitcoin anders wordt’ appeared first on BLOX | Nieuws.