Hoe lang moeten we nog wachten op de langverwachte lancering van Shibarium? De verwachting was dat dit nieuwe ecosysteem van Shiba Inu ergens tussen het tweede en derde kwartaal van 2023 live zou gaan.

Nu we echter het einde van het tweede kwartaal naderen, is er nog steeds geen harde deadline bekend. Investeerders en fans van Shiba Inu zouden graag een specifieke datum willen horen, om een einde te maken aan de onzekerheid.

Lanceringsdatum Shibarium onzeker

LucieSHIB, een bekende promotor van Shiba Inu, kondigde eerder aan dat het langverwachte Shibarium-mainnet gepland stond voor release tussen Q2 en Q3 van 2023. Maar Lucie is daar nu niet zo zeker meer over.

Ze zegt:

β€˜Shibarium komt deze maand niet, en er is een GROTE MISSCHIEN dat het in de komende 2-3 maanden zal komen. Aangezien we echter zo lang hebben gewacht, kunnen we nog een paar weken wachten.’

Shiba Inu omdenken

Een echte promotor (in de crypto-wereld ook wel shiller genoemd) probeert iets negatiefs altijd om te draaien tot iets positiefs:

β€˜Laten we ondertussen genieten van de dingen die eraan komen, zoals Metaverse-teasers of nieuwe $SHIB-prestaties. $SHIB vertegenwoordigt hoop voor degenen onder ons die geloven in de toekomst van cryptocurrency.’

En als het niet snel genoeg gebeurt, dan is er altijd de belofte van een mooie toekomst: β€˜Denk op lange termijn.’

Testnet Shiba Inu kent hoge aantallen

Toch, er is wel wat nuance. Ondanks dat we niet weten wanneer het mainnet van Shibarium gelanceerd wordt, wordt er volop gewerkt op het testnet. Een testnet is de blockchain variant van een generale repetitie.

Op het moment van schrijven was het testnet getuige van een indrukwekkend aantal transacties, meer dan 19,4 miljoen. Daarnaast zijn er meer dan 16,7 miljoen wallet-adressen en meer dan 1,2 miljoen blokken. Deze data wordt vrijelijk gedeeld door de website puppyscan.

The post Waar blijft Shibarium? Is dit waarom Shiba Inu niet omhoog knalt? appeared first on BLOX | Nieuws.