De markt is weer in een fase terecht gekomen waarin analisten hoge, ronde getallen roepen. Nu is het de beurt aan Arthur Hayes van BitMex. Hij zegt dat Bitcoin kan stijgen naar 1 miljoen dollar en Ethereum naar 100.000 dollar. Zoals rapper Sjors zou zeggen: Let’s go!

De tijd is nu!

Hayes stelt dat het nu het moment is om bullish te worden op crypto. Hij onthult een doel van 100.000 dollar voor Ethereum, een stijging van ongeveer 4.669% vanaf het huidige niveau. De oprichter van BitMEX herhaalt ook zijn voorspelling dat Bitcoin 1 miljoen zal bereiken.

Op het moment van schrijven is Bitcoin 37.000 dollar en Ethereum 2.061 dollar.

In een nieuwe blogpost zegt Hayes verder dat, naarmate nationale valuta wereldwijd minder waard wordt, de slimste handel is om long te gaan in crypto. Volgens hem zijn Bitcoin en Ethereum crypto’s reserve-activa, terwijl alles anders troepmunten zijn.

Andere coins zijn troep

Naast Bitcoin en Ethereum zijn er volgens Hayes andere kansen in de cryptoruimte die het potentieel bieden van hogere rendementen bij een groter risico.

‘Dan komen we bij andere layer-one blockchains die beweren een verbetering te zijn ten opzichte van Ethereum. Solana is een voorbeeld. Deze blockchains zijn allemaal zwaar getroffen tijdens de bearmarkt. Als zodanig zullen ze opstijgen vanaf extreme dieptepunten en geweldige rendementen bieden voor moedige investeerders. Maar ze zijn nog steeds allemaal overhyped, me-too-producten, stukken troep die Ethereum niet zullen inhalen qua actieve ontwikkelaars, gedecentraliseerde toepassingen (DApps) activiteit, of totale waarde vergrendeld.’

Hij zegt ook dat rendement gepaard gaat met risico: ‘Ten slotte zullen allerlei DApps en hun respectieve tokens pompen. Dit is het leukste, want hier kun je rendementen van 10.000x behalen. Natuurlijk loop je ook meer risico om gerugd te worden, maar waar geen risico is, is er geen rendement.’

The post Voorspelling: ‘Bitcoin kan 1 miljoen worden en Ethereum 100.000 dollar’ appeared first on BLOX | Nieuws.