Macro-guru en voormalig topbankier Raoul Pal zegt dat Ethereum op het punt staat om Bitcoin te overtreffen en voorziet een “nieuwe lente” voor de cryptomarkt. De voormalig topbankier van Goldman Sachs baseert zich hierbij op de zogenoemde Tom Demark Sequential indicator.

Bullish over Ethereum

Op basis van de Tom Demark Sequential indicator verwacht Raoul Pal dat Ethereum de komende periode beter zal presteren dan Bitcoin.

“Dit is de wekelijkse DeMark 9 optelsom voor een kruising op het handelspaar ETH/BTC. Ethereum zal het vanaf dit moment beter doen dan Bitcoin, wat normaal is aan het einde van een cryptolente”, aldus een optimistische Raoul Pal.

Volgens Raoul Pal zullen op Ethereum gebaseerde ETFs de “heilige graal” zijn voor fondsbeheerders, totdat er enige vorm van concurrentie zal arriveren. Raoul Pal ziet een Ethereum ETF onder andere als de heilige graal, omdat investeerders hierop via staking ook een rendement kunnen pakken.

Analist spreekt Raoul Pal tegen

Overigens is niet iedereen het eens met de analyse van Raoul Pal.

De prominente macro-analist Benjamin Cowen verwacht namelijk dat Bitcoin het de komende tijd beter zal doen dan de rest van de markt. Benjamin Cowen ziet de dominantie van Bitcoin in de markt de komende tijd alleen maar verder toenemen.

“Mijn portfolio bestaat de laatste jaren vooral uit Bitcoin, omdat ik verwacht dat de grootste munt van de markt de rest zal overtreffen. Niet de volledige markt, maar het grootste deel van de rest van de markt. Dat is waarom de dominantie van Bitcoin blijft stijgen”, aldus Benjamin Cowen, die dus juist volledig op Bitcoin inzet.

Waar kies jij op dit moment voor?

The post Voormalig topbankier verwacht meer van Ethereum dan van Bitcoin appeared first on BLOX | Nieuws.