Hier bij BLOX quoten wij maar al te graag schrijvers. Hoewel we graag zouden schrijven over hoe Dante, Shakespeare of Mulish bullish zijn over Bitcoin, hebben we ze niet kunnen betrappen op koersvoorspellingen. Gelukkig is daar Robert Kiyosaki.

Naam gemaakt eind jaren 90

Ergens aan het einde van de jaren 90 schreef Kiyosaki een boekje over persoonlijke finance. Dat boek heet Rich dad, Poor dad en was een enorme hit. Sindsdien wordt zijn mening over investeringen door een breed publiek gewaardeerd.

Gisteren deelde Kiyosaki op X zijn vertrouwen in de vooruitzichten van goud, zilver en Bitcoin. Hij suggereerde dat deze activa klaar zijn voor een opwaarts traject.

Bitcoin kan 135.000 dollar worden

Kiyosaki zegt dat zodra goud de drempel van 2.000 dollar overschrijdt, het waarschijnlijk een aanzienlijke groei zal doormaken, terwijl Bitcoin op koers lijkt te zijn om de grens van 100.000 USD te overschrijden.

‘Goud zal binnenkort door de $2.100 heen breken en dan een vlucht nemen. U zult wensen dat u goud onder de $2.000 had gekocht. Volgende stop goud $3.700. Bitcoin test $30.000. Volgende stop Bitcoin $135.000. Zilver van $23 tot $68 per ounce. Spaarders van valse dollars F’d. Zeg tegen je vrienden dat ze ‘Wakker worden’. Groetjes.’

Hoeveel Bitcoin heb je VANDAAG?

Hij promoot vaker Bitcoin, goud en zilver op social media. Hij ziet dit als een soort bescherming tegen inflatie. Hij waarschuwde ook voor een mogelijke crash op de aandelenmarkt en de vastgoedsector.

‘Een belangrijkere vraag is: hoeveel goud, zilver en Bitcoins heb je VANDAAG? Goud, zilver en Bitcoin zijn vandaag de dag koopjes, maar morgen niet meer. Amerika is failliet. Koop vandaag nog GSBC voordat aandelen, obligaties, vastgoedcrashes en mensen zich naar GSBC haasten.’

Zijn perspectief is vooral gericht op de Verenigde Staten, waar hij het einde van de Amerikaanse dollar voorspelt als katalysator voor het einde van het ‘Amerikaanse imperium’.

The post Volgende stop voor Bitcoin? 135.000 dollar zegt Kiyosaki appeared first on BLOX | Nieuws.