Als we de onderstaande koersvoorspelling van Look Into Bitcoin mogen geloven, dan komt de volgende all-time high van Bitcoin op tenminste 110.000 dollar te liggen. Over de afgelopen jaren zijn de indicatoren van Look Into Bitcoin verrassend accuraat geweest in het voorspellen van tops en bodems voor de Bitcoin koers.

Moeten we tijdens de komende bullrun dan maar verkopen op 110.000 dollar? Dat lijkt deze grafiek wel te suggereren.

Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor het heden

Vergeet echter niet dat resultaten uit het verleden geen garanties bieden voor het heden. Het kan zomaar zijn dat de top van Bitcoin tijdens de volgende bullrun een stuk hoger komt te liggen, bijvoorbeeld omdat de hele wereld op Bitcoin springt vanwege de Spot Bitcoin ETF van partijen als BlackRock.

Aan de andere kant is het ook nog mogelijk dat we richting een zware recessie gaan als gevolg van de renteverhogingen van centrale banken, waardoor het allemaal een stuk minder positief kan uitvallen dan iedereen nu verwacht.

In principe moet je in de financiële markten altijd met alle scenario’s rekening houden en niet volledig op één narratief inzetten.

Behalve als je natuurlijk van risico houdt en de overtuiging hebt dat jouw ene strategie de ultieme is. Uiteindelijk is de beste manier van handelen op de financiële markten voor iedereen een beetje anders.

Bitcoin koers van meer dan 100.000 dollar

Krijgen we de volgende cyclus een bitcoin koers van meer dan 100.000 dollar te zien? Dat lijkt de volgende natuurlijke stap in de evolutie van Bitcoin, mocht er binnen afzienbare tijd weer een bullrun komen.

De afgelopen bullrun bracht ons in november 2021 al op het niveau van 69.000 dollar. Wat dat betreft is de stap naar 100.000 dollar niet mega groot meer vanaf dat niveau. Zeker als er geen gigantische hype gaande is.

Op dergelijke momenten kan het heel snel gaan, zo kunnen wij uit ervaring vertellen.

The post Volgende all-time high Bitcoin koers minimaal 110.000 dollar? appeared first on BLOX | Nieuws.