Eén tweet over het Stock to Flow model van Plan B heeft een aardige discussie doen oplaaien. Het lijkt net een ‘diss battle’ tussen ethereum-gebruikers en Plan B. Want de analist moet “zijn Twitteraccount verwijderen” en volgens Buterin “verdient hij alle bespottingen” die hij krijgt, omdat het Stock to Flow model niet werkt.

‘1,8 miljoen volgers eten zijn hopium rotzooi’

De discussie begon met een tweet van Sassal0x, een ethereum fanaat. Hij vertelde dat Plan B zijn account van Twitter moest halen. “Het Stock to Flow model is zo’n epische mislukking dat Plan B gewoon zijn account zou moeten verwijderen. Maar dat zal hij niet doen want hij heeft helaas nog steeds 1,8 miljoen volgers die dagelijks al zijn hopium rotzooi opeten”, zo tweette Sassal0x.

Het duurde niet lang voordat deze tweet door veel andere ethereum fans werd opgepakt. Zelfs Vitalik Buterin, de maker van ethereum, ontkwam niet aan de tweet. Sterker nog; hij was het helemaal eens met Sassal0x en antwoordde op de tweet.

‘S2F verdient alle spot die ze krijgen’

“Stock-to-flow ziet er nu echt niet goed uit”, zo tweette Buterin. “Ik weet dat het onbeleefd is om te glunderen enzo, maar ik denk dat financiële modellen die de mensen een vals gevoel van zekerheid en voorbestemdheid geven dat de cijfers omhoog zullen gaan, schadelijk zijn en alle spot verdienen die zij krijgen.”

Hij vindt het volledig terecht dat Plan B nu zoveel commentaar over zich heen kreeg. “Vergeet niet wie S2F steunde en wie het bespotte, zelfs toen het leek alsof het de trendlijn nauwkeurig beschreef”, aldus Buterin. Sassal0x heeft vervolgens de reacties op zijn tweet uitgezet, aangezien het “elk moment overvallen kan worden door ‘salty’ bitcoiners.” Want ja, je hebt best wel wat bekijks als Buterin je tweet repost.

Antwoord Plan B

Natuurlijk kwamen deze tweets ook terecht bij Plan B zelf. En daar moest hij ook op reageren. Niet direct, maar het is zeer aannemelijk dat dit een reactie is op de ethereum fanaten, aangezien de ‘reactie’ op dezelfde dag werd geplaatst.

“Ik deel mijn analyse en grafieken GRATIS. Ik heb nooit iemand verteld om te kopen of wat/wanneer/hoeveel/hoeveel te kopen. Nu covid, China ban, Rusland oorlog en inflatie tank alle assets, waaronder bitcoin … en een aantal weeners geven de schuld van hun beleggingsbeslissingen op mij? Zielig”, zo vindt Plan B.

The post Vitalik Buterin van Ethereum haalt uit naar Plan B vanwege Stock to Flow model appeared first on BTC Direct | Nieuws.