Saga, een telefoon gemaakt door Solana, maakt een enorme comeback. Deze telefoon, die eerst moeite had om kopers te vinden, is nu een ware verkoophit. Het leek er een hele tijd geleden zelfs op dat de Saga telefoon een stille dood zou sterven, maar nu vliegen de telefoons de deur uit. Het is een typisch voorbeeld van hoe snel het kan gaan in de cryptowereld. Dat Saga nu zo populair is komt allemaal door memecoin BONK. Hoe zit dat?

Gratis BONK tokens bij aankoop van een Saga smartphone

Wat is de magische formule achter dit succes? Nou, dat is de BONK token airdrop. Elke koper van een Saga telefoon krijgt namelijk een flink aantal BONK tokens cadeau. We hebben het over een airdrop van maar liefst 30 miljoen BONK tokens. Met de huidige koers van BONK komt dat neer op bijna $700. Niet slecht voor een telefoon die je $599 kost, toch? Deze aantrekkelijke deal heeft arbitrage handelaren en cryptofanaten naar de winkels gelokt. Het is een slimme zet van Solana om hun telefoon zo op de kaart te zetten. En het lijkt te werken, want de verkoopcijfers liegen er niet om.

Verrassende reactie van Solana’s topmannen

De plotselinge vraag naar de Saga heeft zelfs de topmannen van Solana verrast. Raj Gokal, medeoprichter van Solana, liet via Twitter weten dat de verkoop van de telefoon in slechts 48 uur meer dan vertienvoudigd is. Er wordt zelfs gesproken over het verhogen van de prijs vanwege de hoge vraag.

Hetgeen dat Saga zo speciaal maakt, behalve de BONK airdrop, ligt in zijn unieke eigenschappen. Saga is een blockchain-enabled smartphone, speciaal ontworpen voor cryptogebruikers. Je kunt er je cryptomunten veilig op bewaren, direct op de hardware van de telefoon. Een soort mobiele kluis voor je cryptomunten.

Hoe claim je de BONK tokens?

Voor de gelukkige eigenaren van een Saga telefoon is het claimen van de BONK tokens simpel. Download de BONK-app uit Saga’s app store, maak een ‘Genesis token’ aan via de ‘dApp store’, en je kunt je BONK tokens claimen. Het is op dit moment nog niet duidelijk tot wanneer de actie loopt, maar het is wel duidelijk dat de airdrop niet voor eeuwig duurt.

The post Verkoop van Solana’s Saga smartphone vertienvoudigd: Wat is er aan de hand? appeared first on BLOX | Nieuws.