Goed nieuws voor iedereen die Ripple (XRP) bezit! Vanaf vandaag kan je ook deze cryptomunt direct en kosteloos overzetten naar je BLOX-account. Dit doe je snel en eenvoudig met de gratis overstapservice van BLOX.

Simpel en veilig crypto storten met de BLOX overstapservice

Met de BLOX overstapservice stuur je simpel, veilig en snel je crypto naar je BLOX-kluis, rechtstreeks vanaf een ander platform of vanuit een andere wallet. Let wel: het gaat hier alleen om stortingen. Je kan dus géén crypto versturen vanuit BLOX. Dit heeft te maken met de veiligheid van je coins: omdat er alleen euro’s naar je eigen gekoppelde bankrekening kunnen, kan iemand die jouw kluis kraakt dus geen crypto wegsluizen of winst naar zichzelf sturen. Daarmee is ons platform dus hackerproof. Meer weten over onze overstapservice en hoe deze werkt? Druk op de gele knop hieronder!


Veilig overstappen naar BLOX ➜

Steeds meer coins beschikbaar

De BLOX trading app (en zijn bijbehorende webportaal, voor wie liever zaken doet via PC of laptop) biedt al langer de mogelijkheid om behalve euro’s ook crypto op je account te storten. Voor onder meer Bitcoin, Ethereum en Dogecoin was het al een tijdje mogelijk om deze over te zetten. Nu is ook XRP op dit lijstje verschenen, en nog meer coins zijn in aantocht. Benieuwd of jouw favoriete coin er al tussen staat? Ga dan snel naar de app of schakel meldingen in om op de hoogte te blijven!

Stort nu ook je XRP gratis naar BLOX

Heb jij nog coins op andere platforms staan? Of ben je na het lezen van dit artikel gewoon enthousiast geworden? Aarzel dan niet en ga snel aan de slag. Zo bewaar je al je coins overzichtelijk op één plek, die bovendien ook nog eens hackerproof is. Ook handel je in je favoriete crypto’s tegen een zeer voordelig tarief van slechts 0,25%. Ontdek het direct!


Stap gratis over naar BLOX ➜

The post Vanaf nu stuur je ook je XRP gratis naar je BLOX-kluis appeared first on BLOX | Nieuws.