Een crypto trader, Jake Gagain, deelde een optimistisch standpunt over Dogecoin en adviseerde een volger om vast te houden aan zijn aanzienlijke investering in deze meme coin. Kan je markkapitalisatie van de eerste meme coin echt de $100 miljard bereiken?

Toekomstige vooruitzichten

Gagain voorspelt dat DOGE de eerste meme coin zal worden die een marktkapitalisatie van $100 miljard bereikt. Hij adviseert zijn volgers om hun investering vast te houden tot de komende Bitcoin halvering, waarbij hij verwacht dat de waarde in de komende 12-16 maanden, ondanks de marktvolatiliteit, een nieuw hoogtepunt zal bereiken.

Belang van de tweet

De tweet van Gagain weerspiegelt een positieve houding ten opzichte van Dogecoin, een cryptocurrency die aanzienlijke schommelingen heeft doorgemaakt sinds de oprichting. Met toenemende transacties en een groeiend aantal actieve adressen, lijkt Dogecoin toch langzaam de aandacht van nieuwe beleggers te trekken.

Vergelijking met Bitcoin

Een andere crypto trader, MaxBecauseBTC, merkt op dat Dogecoin tijdens de laatste cyclus van Bitcoin de marktaandelen vergrootte, waardoor het de ‘altcoin-king’ werd. Deze vergelijking met Bitcoin laat de potentie van Dogecoin als een leidende “meme speler” in de crypto industrie zien.

Wat kunnen we verwachten?

De invloed van meme coins en de rol van Bitcoin als institutionele asset class zullen onderwerpen zijn die uitgebreid worden besproken tijdens het aankomende evenement ‘Future of Digital Assets’ van Benzinga op 19 november.

The post Trader voorspelt: “Dogecoin naar marktwaarde van $100 Miljard” appeared first on BLOX | Nieuws.