De populaire pseudonieme analist Rekt Capital waarschuwt voor een stevige daling van het op Ethereum gebaseerde Chainlink (LINK). Volgens de analist is LINK onder een diagonale steunlijn van een stijgend kanaal gekomen. Nu moet het volgens Rekt Capital de steun rond 13,50 dollar vasthouden om te overleven.

Chainlink in de problemen

“LINK: afgewezen door de basis van de structuur. Dat betekent dat een neerwaartse doorbraak van de blauwe marktstructuur is bevestigd. Als gevolg daarvan zal LINK waarschijnlijk naar de bodem van het rode gebied terugvallen.

De munt moet zijn huidige koersniveau vasthouden om erger te voorkomen”, aldus Rekt Capital.

Op het moment van schrijven klokt Chainlink binnen op een koers van 13,46 dollar. Daarmee is de munt over de afgelopen zeven dagen met 10,63 procent gedaald.

Het afgelopen uur is het project echter met 1,75 procent gestegen. Mogelijk kan de munt hiermee het positieve momentum weer oppakken, maar dat is natuurlijk altijd afwachten geblazen.

Rekt Capital is wel positief over Bitcoin in 2024

Over Bitcoin is de analist dan wel weer positief voor het jaar 2024. Voor Bitcoin voorziet Rekt Capital een parabolische stijging het komende jaar, vooral nadat de halving die voor april op het programma staat heeft plaatsgevonden.

De halving zal de blokbeloning voor miners halveren. In het verleden begon er altijd een bullmarkt na iedere halving. Zo zou het kunnen dat we ditmaal een vergelijkbaar patroon zien.

Rekt Capital lijkt daar op in te zetten.

“BTC: de tijd voor een pre-halving correctie begint te dringen (oranje). Daarna is het tijd voor de pre-halving rally (lichtblauw). Daarna de pre-halving dip (blauwe cirkel). Daarna de post-halving re-accumulatie (rood). Gevolgd door de parabolische post-halving stijgingen (groen)”, aldus Rekt Capital.

Wat denk jij? Gaat Bitcoin in 2024 daadwerkelijk aan een nieuwe parabolische stijging beginnen?

The post Topanalist waarschuwt voor harde daling van grote altcoin appeared first on BLOX | Nieuws.