De populaire pseudonieme analist Bluntz zegt dat Ethereum de komende weken waarschijnlijk nog bearish is, om vervolgens aan een gigantische stijging te beginnen. In zijn analyse spreekt Bluntz over een zogenaamde “dubbele bodem” die aanstaande lijkt. Op basis van de grafiek lijkt hij voor het einde van het jaar een koers van ongeveer 1.900 dollar te voorspellen voor Ethereum.

Wanneer begint de stijging voor Ethereum?

Voordat de stijging kan beginnen denkt Bluntz dat we in oktober nog een correctie voor de boeg hebben. Die moet de Ethereum koers uiteindelijk naar het niveau van 1.440 dollar brengen. Vanaf dat punt zou volgens de analist het feestje kunnen beginnen.

Half oktober zou de koers van 1.640 dollar in zich moeten komen, om vervolgens in november de 1.840 dollar aan te tikken en in december de koers van 1.900 dollar.

Zo staat Ethereum dus een mooi groeipad te wachten de komende maanden. Als we nog verder kijken, naar de grafiek van Bluntz voor het jaar 2024, dan zien we daar zelfs koersen van 2.500 dollar op terug; maar dat gaat natuurlijk ook over de maanden na de Bitcoin halving.

Waar baseert Bluntz zich op?

Bluntz baseert zich voor zijn analyse op de Elliott Wave Theory, een populaire theorie uit de technische analyse die gebaseerd is op de psychologie van de massa. Die lijkt zich over het algemeen in golven te manifesteren, wat je ook duidelijk terugziet in de grafieken van Bluntz.

Waar Bluntz een snel herstel voor Ethereum voorspelt op het moment dat de altcoin de koers van 1.440 dollar aantikt; is zijn collega-analist Benjamin Cowen wat minder optimistisch.

Cowen verwacht een vrije val voor Ethereum die de koers naar het niveau van 800 tot 400 dollar kan brengen. Dat is een compleet andere analyse dan die van Bluntz.

Zo zie je maar dat ook de experts vaak niet precies weten wat ons te wachten staat en de meningen VER uit elkaar kunnen liggen.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Top-analist voorspelt gigantische stijging voor Ethereum appeared first on BLOX | Nieuws.