Heb je alleen geïnvesteerd in Bitcoin en wil je je portfolio uitbreiden? Diversificatie is nooit verkeerd, als je weet wat je doet tenminste. In dit artikel belichten we 3 crypto’s waarvan de koers lager is dan 1 euro. De crypto’s zijn gekozen omdat ze een bepaalde sector vertegenwoordigen. Alle coins zijn te verhandelen in BLOX.

Pepe: een andere memecoin

Memecoins hebben hun moment in de spotlight gepakt in de vorige bullrun. In 2020 en 2021 waren het vooral de memecoins gebaseerd op hondjes die het ontzettend goed deden. Denk aan Dogecoin en Shiba Inu. Later kwamen daar ander hondencoins bij zoals Floki Inu en Bonk.

Maar Pepe is net iets anders dan deze memecoins. En met net iets anders is het belangrijkste woordje ‘net’. De community van Pepe is net zo grappig als de andere memecoins, de gifs en meme’s net zo infantiel. Het grote verschil is dat Pepe een kikker is en geen hond.

Pepe is vandaag 4,4% gestegen en is nu 0,00000112 euro waard.

Ga daar maar eens aan staan.

Cardano: kracht van blockchain

Er zijn veel crypto’s onder de 1 euro die eigenlijk alleen maar bestaansrecht hebben, omdat de blockchain waar ze op leven iets innovatiefs doet. XRP bestaat als handelsmiddel op de blockchain van Ripple en is bedoeld om banken goedkope transacties te bieden.

Daarnaast heb je VET, de crypto van VeChain. Deze is bedoeld om de transportsector transparanter en efficiënter te maken.

Wij willen Cardano en het bijbehorende ADA in het zonnetje zetten. De koers is vandaag gedaald met 2,5% waardoor de munt nu 0,54 euro waard is. Genoeg groeipotentie, want de all time high was in 2021 maar liefst 2,61 euro.

SingularityNET: AI-crypto

Dit kan wel eens het decennium worden van AI. Er zijn genoeg crypto’s die een belangrijke rol kunnen spelen in deze kunstmatige revolutie. Denk aan Worldcoin, dit is de crypto van de baas van ChatGPT. Maar helaas voldoet Worldcoin niet aan ons criterium van lager dan 1 euro.

Hier een aantal AI-crypto’s waarvan de koers nog lekker laag is:

· SingularityNET: 0,65 euro
· The Graph: 0,25 euro
· Fetch.AI: 1 euro
· Ocean Protocol: 0,69 euro

The post Top 3 crypto’s onder 1 euro voor een divers portfolio appeared first on BLOX | Nieuws.