Is dit hoe we het jaar willen eindigen? In de rode cijfers? Hell no! Maar we kunnen ook niet wegrennen voor de realiteit dat slechte dagen ook bij crypto hoort. Deze coins zijn vandaag het hardst gedaald.

TokenFi -12,66%

TokenFi is bijna een maand lang onafgebroken gestegen, dus het was wachten op een koersdaling. Nou, en die is er.

De marketcap van TokenFi is vrij laag, namelijk 36,4 miljoen euro. Hiermee valt de munt buiten de top 600 rangschikking. In de regel is het zo dat hoe lager een coin staat, des te gevoeliger deze is voor koersschommelingen. Er is immers veel minder nodig om een stijging of daling te veroorzaken.

Wil je meer weten over deze coin, en of TokenFi enige potentie heeft? Check deze uitleg.

Synthetix Network Token -9,6%

De tweede op onze lijst is SNX, kort voor Synthetix Network Token. De koers is gedaald met 9,6% naar een waarde van 3,29 euro.

De daling heeft er dus voor gezorgd dat SNX in 24 uur meer dan 0,30 euro heeft moeten inleveren. Met een marketcap van meer dan 1 miljard euro staat SNX stevig op plek 60.

Synthetix Network biedt best wel een toffe feature, ze geven naemlijk syntehthische versies uit van bestaande aandelen of grondstoffen. En deze kan je dan verhandelen op hun platform. Dit kan je vergelijken met andere afgeleide producten zoals papieren goud of contracten op olie. Maar dan op de blockchain.

OMG Network -12,02%

Oh My God is niet waar OMG Network voor staat. Het is een afkorting voor OmiseGo, maar die naam behoort nu tot het verleden.

Wat niet tot het verleden hoort, is de daling van de OMG Network koers. In de afgelopen 24 uur is de waarde met ongeveer 12% gedaald. Op dit moment is de waarde 0,69 euro, dat komt niet eens in de buurt van de all time high.

Stel dat jij diegene bent die OmiseGo kocht op 13 januari 2018, dan had je 21,12 euro per munt betaald. Als je dat vergelijkt met de huidige waarde, dan is je investering maar liefst 97% gedaald!

Glas halfleeg: OMG Network moet een hele lang weg afleggen om een nieuwe ATH te behalen.
Glas halfvol: Maar als je nu investeert en de nieuwe ATH wordt bereikt, dan kan je een feestje vieren.

The post Top 3 crypto’s die het hardst gedaald zijn vandaag appeared first on BLOX | Nieuws.