Het TON-netwerk heeft onlangs een significante mijlpaal bereikt door een Total Value Locked (TVL) van $150 miljoen te overschrijden, vergezeld van een opmerkelijk dagelijks handelsvolume dat $3 miljoen overschrijdt.

Deze prestatie bevestigt de positie van TON als een top 10 cryptocurrency en onderstreept zijn opkomst als een belangrijke speler in de huidige bullmarkt. Opmerkelijk zijn het Tonstakers liquid staking protocol en de STON.fi gedecentraliseerde uitwisseling als topuitvoerders binnen het TON-ecosysteem.

TON-ecosysteem bloeit

Sinds begin maart heeft TON een indrukwekkende stijging doorgemaakt, waarbij de prijs meer dan 200% is gestegen van $2,1 naar de huidige prijs van $6,68 per Toncoin. Tegelijkertijd hebben op meme gebaseerde projecten binnen het TON-ecosysteem, zoals Resistance Dog (REDO), buitengewone groei doorgemaakt, waarbij de waarde van REDO met meer dan 500% is gestegen sinds het begin van april.

De introductie van Memelandia, een speciaal cultureel centrum voor meme-munten en gemeenschapstokens, belooft de meme-activiteit op de TON-keten verder te stimuleren. Gemeenschappen die deelnemen aan The Open League zullen strijden om beloningen en erkenning als de toonaangevende meme-token op het platform.

Bovendien heeft TON’s officiële X een significante aankondiging geteased die deze week gepland staat, waardoor anticipatie ontstaat binnen de cryptogemeenschap. Hoewel de details nog niet zijn onthuld, wordt er gespeculeerd over de mogelijke lancering van USDT op het TON-netwerk.

Terwijl TON blijft groeien op zowel waarde als innovatie, wacht het cryptolandschap vol verwachting op verdere ontwikkelingen. Met zijn groeiende ecosysteem en naderende aankondigingen lijkt TON klaar om zijn opwaartse traject te behouden en zijn status als een geduchte speler in cryptowereld te versterken.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.


The post TON netwerk TVL passeert $150 miljoen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.