Na de uitgifte van 300.000 Toncoin in een airdrop voor meme coin handelaren, heeft de TON blockchain Memelandia onthuld. Dit baanbrekende initiatief staat op het punt om het landschap van meme coins en community tokens te herdefiniëren. 

Meme coins worden vaak beschouwd als minder waardevolle tegenhangers van traditionele cryptocurrencies. Ondanks hun potentieel voor community betrokkenheid en virale groei, kunnen deze tokens vaak over het hoofd worden gezien en onvoldoende worden ondersteund, vooral op minder bekende blockchains.

Een van de belangrijkste kenmerken van Memelandia is de TOL (Ton Online Leaderboard), een ranking die is ontworpen om de prestaties van meme coins en community tokens binnen het TON-ecosysteem bij te houden. Dit creëert een competitief en transparant platform waar gebruikers de voortgang kunnen volgen en de ranglijst van tokens kunnen zien op basis van metrieken zoals transactievolume, gebruikersbetrokkenheid en marktgroei.

Bovendien biedt Memelandia uitgebreide marketingondersteuning aan haar deelnemers, waarbij gebruik wordt gemaakt van het gevestigde netwerk en de middelen van de TON blockchain. Gerichte marketingcampagnes, promoties op sociale media en strategische partnerschappen worden ingezet om de zichtbaarheid van meme coins te vergroten en aandacht te vestigen op hun gemeenschappen.

Memelandia gaat echter verder dan alleen blootstelling en promotie. Deelnemers kunnen erkenning krijgen via prijzen, waarbij hun creativiteit, betrokkenheid bij de gemeenschap en innovatie binnen de cryptowereld worden erkend.

Dit initiatief onderstreept de toewijding van de TON Foundation aan innovatie, waarbij ervoor wordt gezorgd dat nieuwe projecten de ondersteuning en het platform krijgen die ze verdienen om te groeien en bij te dragen aan de DeFi-ruimte.


The post TON blockchain onthult Memelandia, een initiatief om de meme-cultuur te stimuleren appeared first on Bitcoinmagazine.nl.