Binnenkort zou het mogelijk kunnen zijn om Tesla te kopen met Dogecoin. Elon Musk, de eigenaar van Tesla en een grote fan van Dogecoin, hintte in een conferentie in Berlijn dat DOGE binnenkort mogelijk gebruikt kan worden om een nieuwe Tesla mee te kopen.

Als dit in de toekomst daadwerkelijk het geval is, zou Elon Musk de crypto meme een grote boost kunnen geven en DOGE naar een nieuwe ATH kan sturen.

Kan Dogecoin veel waard worden als betaalmiddel voor Tesla?

Aan het begin van de middag ligt de Dogecoin koers rond $0,20 na een stijging van +0,3% in de afgelopen 24 uur. De meme coin is in de afgelopen maand met zo’n +17% gestegen, wat laat zien dat de populariteit van de hond langzamerhand weer aan het groeien is.

DOGE is vorige week gedaald vanuit $0,23 tot de support rond de $0,17. Deze support is gevormd door het 30-daagse gemiddelde, aangegeven door de gele lijn in de onderstaande grafiek. De meme coin maakte een bounce rond de $0,17, waardoor het nu weer rond de $0,20 ligt en mogelijk verder kan stijgen op korte termijn.

Dogecoin koers grafiek – TradingView

De Relative Strength Index (RSI) van 56 laat zien dat DOGE nog veel momentum heeft, maar nog niet overgewaardeerd is op technisch gebied. Ook lijkt de Dogecoin koers deze week te consolideren, wat nog een teken kan zijn voor een mogelijke break-out volgende week.

Daarnaast profiteert Dogecoin van Elon Musk crypto hype, nadat de eigenaar van Tesla vorige maand tijdens een conferentie in Berlijn positieve uitspraken deed over Dogecoin. Iemand uit het publiek vroeg over de mogelijkheid om Tesla te kopen met DOGE.

Musk reageerde hierop dat “we dit vroeg of laat zouden moeten doen” en volgde met “Dogecoin to the moon”.

Tesla accepteerde terug in 2021 voor een korte tijd Dogecoin als betaalmiddel, voordat dit enkele maanden weer werd teruggedraaid. Dit is wel een bewijs dat de mogelijkheid voor DOGE als betaalmiddel voor Tesla nog steeds op tafel ligt.

Uitspraken van Elon Musk die te maken hebben met Dogecoin, hebben vaak een positieve invloed op de Dogecoin koers, wat DOGE een erg populaire crypto maakt onder traders en holders. En omdat DOGE nog steeds de eerste en grootste meme coin is, heeft de hond nog zeker een toekomst.

DOGE zou dit jaar verder kunnen stijgen en zijn ATH van $ 0,74 kunnen testen voor een stijging naar de $ 1. Hoewel DOGE geen echte utility heeft, kan het dankzij zijn populariteit op verschillende manieren als betaalmiddel worden gebruikt.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse (DOGEVERSE) is een bijzondere draai op Dogecoin en de eerste Doge die tussen verschillende blockchains kan ‘reizen’. Deze gloednieuwe crypto is sinds deze week te koop in de presale, die al meer dan $ 2,86 miljoen heeft opgehaald in een korte tijd.

Niet alleen kan DOGEVERSE profiteren van zijn unieke utility om tussen Ethereum, BSC, Polygon, Avalanche, Solana en Base te reizen, de crypto meme kan ook profiteren van Elon Musk en zijn uitspraken over Dogecoin. Dit maakt Dogeverse een van de beste nieuwe cryptomunten om in de gaten te houden.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor $ 0,000293 per stuk in de presale en krijgt daarbij de mogelijkheid deze tokens vroegtijdig te staken voor passieve beloningen. Binnenkort zal de meme coin lanceren op exchanges en mogelijk veel stijgen in waarde.

 

99Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins (9BTC) is een nieuw crypto project met een bestaande community. Net als bij Dogecoin, kan deze sterke community bijdragen aan en langdurige groei van deze nieuwe crypto. 99BTC is sinds woensdag verkrijgbaar in de presale en heeft al $ 175.000 opgehaald.

Het nieuwe crypto project introduceert een Learn 2 Earn (L2E) mechanisme, waarmee je tokens verdient door informatieve modules te voltooien. Zo kun je meer leren over de blockchain, veiligheid, crypto wallets, exchanges, trading en meer, terwijl je daarvoor tokens krijgt als beloning.

99Bitcoins platform

99BTC zal worden gelanceerd als ERC-20 token op Ethereum, maar zal ook een bridge doen naar de Bitcoin blockchain als BRC-20 token. Je kunt de nieuwe crypto kopen voor $ 0,001 in de presale en staken voor passief inkomen. Binnenkort zal de token gelanceerd worden op zijn eerste exchange, mogelijk voor een veel hogere prijs.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Tesla kopen met DOGE? Elon Musk crypto meme boost na uitspraak, kan Dogecoin veel waard worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.