Het team achter Shiba Inu (SHIB) heeft besloten om nieuwe wegen in te slaan met de lancering van hun nieuwste NFT (non-fungible token) collectie genaamd ‘SHEboshis’, die gebruik maakt van de innovatieve ERC-404 token standaard.

Verkennen van nieuwe mogelijkheden met ERC-404

In een blogpost benadrukte Shiba Inu ontwikkelaar Kaal Dhairya de opwinding rondom het betreden van de “Nog onbekende gebieden van de ERC-404 standaard” met de lancering van Sheboshi. Deze stap wordt gezien als een belangrijke ontwikkeling vanwege het potentieel dat de ERC-404 standaard biedt voor NFTs en de verdere bevordering van fractionalisatie.

Overgang naar Ethereum voor liquiditeit

Bij de lancering van SHEboshis op 20 februari heeft het Shiba Inu team aangekondigd dat de NFTs zullen worden gemaakt op het Ethereum netwerk in plaats van op Shibarium. Dit wordt gedaan om te profiteren van de grote liquiditeit van Ethereum en om SHEboshis een sterke start te geven. Op de lange termijn is het plan van het team om deze NFTs (samen met Shiboshis) te koppelen aan Shibarium.

Compensatie en uitbreiding van aanbod

Na een bug die kortstondig extra minting toestond, heeft het team het totale aantal SHEboshis verhoogd van 12.000 naar 20.000 om degenen die niet in staat waren om hun NFT te claimen en te minten, tegemoet te komen. Na afloop van de claim periode zullen de niet-geclaimde SHEboshis beschikbaar worden gesteld aan LEASH houders voor aankoop.

Transparante afhandeling van ongewenste verkopen 

Om volledige transparantie te bieden, heeft Dhairya onthuld hoe de opbrengst van onverwachte verkopen als gevolg van de eerder genoemde bug zal worden verdeeld. Een aanzienlijk bedrag van 652 ETH werd gegenereerd door dit incident. 50% van deze opbrengst zal worden besteed aan token verbranding, liefdadigheidsdonaties, het team, en liquiditeitsvoorziening voor het NFT-project.

The post Team Shiba Inu brengt nieuwe NFT collectie uit met ERC-404 standaard appeared first on BLOX | Nieuws.