Goed nieuws voor de SOL-holders

Goed nieuws voor alle Solana-holders! Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw Solana naar je BLOX-account te storten dankzij de handige overstapservice van BLOX. Dit maakt het beheren van je cryptoportfolio nog eenvoudiger en toegankelijker dan ooit tevoren. Lees snel verder om meer te weten te komen over de mogelijkheid om Solana op BLOX te storten en ontdek de opwindende technische kenmerken van dit blockchainnetwerk.

Simpel en veilig crypto storten met de BLOX overstapservice

Net als bij andere cryptocurrencies maakt BLOX het storten van Solana (SOL) simpel, veilig en snel. Met de BLOX overstapservice kun je eenvoudig Solana vanuit een andere wallet of platform naar je BLOX-kluis sturen. Het is belangrijk op te merken dat je Solana alleen kunt storten in je BLOX-account en niet kunt verzenden vanuit BLOX. Deze aanpak zorgt voor de veiligheid van je Solana-tokens, aangezien alleen euro’s naar je eigen gekoppelde bankrekening kunnen worden overgeboekt, wat het platform extreem veilig maakt tegen potentiële hackers.

De kracht van Solana

Solana was in 2023 een van de meest opvallende munten in de cryptoindustrie. Dit blockchainnetwerk staat bekend om zijn indrukwekkende technische functionaliteiten en capaciteiten.

Reden te meer voor andere netwerken om de overstap te maken naar de Solana blockchain. Zo rondde Render network een succesvolle migratie van Ethereum naar Solana af in november 2023.

“Het verplaatsen van de kerninfrastructuur van Render naar Solana is een mijlpaal die belangrijke nieuwe mogelijkheden ontsluit, zoals realtime streaming en dynamische NFT’s” aldus Jules Urbach, oprichter en architect van het Render Network.

Lees meer

Waarom Solana interessant is:

  • Snelheid: Solana staat bekend om haar snelheid en schaalbaarheid. Het netwerk kan tot wel 65.000 transacties per seconde verwerken, wat het uitermate geschikt maakt voor applicaties met hoge doorvoer zoals DeFi-platforms en NFT-marktplaatsen.
  • Lage transactiekosten: Het netwerk van Solana staat bekend om zijn lage transactiekosten, wat het mogelijk aantrekkelijk maakt voor gebruikers die op zoek zijn naar kostenefficiënte transacties.
  • Programmeerbaarheid: Solana ondersteunt net zoals andere ERC-20 tokens smart contracts en heeft een groot ecosysteem van ontwikkelaars die innovatieve toepassingen bouwen op het platform.
  • Interoperabiliteit: Solana is ontworpen om samen te werken met andere blockchains, waardoor het mogelijk is om activa en gegevens naadloos over verschillende blockchainnetwerken te verplaatsen.

Steeds meer coins beschikbaar

De BLOX trading app (en zijn bijbehorende webportaal, voor wie liever zaken doet via een pc of laptop) biedt al langer de mogelijkheid om naast euro’s ook crypto op je account te storten. Voor onder andere Bitcoin, Ethereum en Dogecoin was het al een tijdje mogelijk om deze over te zetten. Nu staat ook SOL op dit lijstje, en nog meer coins zijn in aantocht. Benieuwd of jouw favoriete coin er al tussen staat? Ga dan snel naar de app of schakel meldingen in om op de hoogte te blijven!

Bron: Coingekco

Stort nu ook je Solana op BLOX

Heb jij nog coins op andere platforms staan? Of ben je na het lezen van dit artikel gewoon enthousiast geworden? Aarzel dan niet en ga snel aan de slag. Zo bewaar je al je coins overzichtelijk op één plek, die bovendien ook nog eens hackerproof is. Ook handel je in je favoriete crypto’s tegen een zeer voordelig tarief van slechts 0,25%.

Ontdek het direct!”

The post Stort vanaf vandaag Solana (SOL) op BLOX! appeared first on BLOX | Nieuws.