Niets beters dan op zondagmiddag als het 30 graden is een artikel te lezen over een altcoin waar je nog nooit over gehoord hebt. Storj, te krijgen in BLOX, is vandaag met 16% gestegen. Een goed moment om stil te staan bij deze crypto.

Mooie stijging Storj

De Storj-koers van vandaag is 0,2626 euro met een 24-uurs handelsvolume van € 804,38 miljoen en een marktkapitalisatie van 101,15 miljoen euro. De STORJ-prijs is de afgelopen 24 uur met 16,25% gestegen.

Storj bereikte zijn hoogste waarde op 28 maart 2021 toen het op het hoogste punt ooit op 3,60 euro werd verhandeld. De laagste prijs sinds de ATH was 0,182766 euro, dit wordt de cycluslow genoemd.

Het huidige circulerende aanbod van Storj bedraagt 387,45 miljoen STORJ, terwijl het maximale aanbod 425,00 miljoen STORJ bedraagt.

Wat is Storj?

Storj is een gedecentraliseerd opslagnetwerk dat gebruikers in staat stelt om hun data op een veilige en betaalbare manier op te slaan. Het netwerk bestaat uit een wereldwijd netwerk van nodes, die gegevens van gebruikers opslaan in stukjes.

Deze stukjes worden vervolgens over verschillende nodes verdeeld, waardoor het moeilijk wordt voor hackers om ze te bemachtigen.

Denk aan hoe je vroeger stukjes muziek via torrents uhmmm kocht.

Data opslaan bij Storj

Storj voegt een aantal voordelen toe ten opzichte van traditionele opslagmethoden.

De eerste is veiligheid: Storj maakt gebruik van een gedecentraliseerde opslagstructuur, waardoor het moeilijker is voor hackers om gegevens te bemachtigen. Ook is Storj een kosteneffectieve manier om gegevens op te slaan. Gebruikers betalen alleen voor de ruimte die ze gebruiken.

Daarnaast biedt Storj gebruikers controle over hun gegevens. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om hun gegevens versleuteld op te slaan, waardoor alleen zij er toegang toe hebben.

Storj wordt gebruikt door een breed scala aan bedrijven en individuen, waaronder bedrijven die hun gegevens veilig willen opslaan, individuen die hun foto’s, video’s en andere bestanden willen opslaan en ontwikkelaars die een gedecentraliseerde opslagoplossing nodig hebben voor hun applicaties.

Ook is Storj ook aantrekkelijk voor iedereen die zijn data niet wil opslaan bij Google of Apple.

The post Storj stijgt 16%, wat is dit eigenlijk voor crypto en is het een goede investering? appeared first on BLOX | Nieuws.