In de afgelopen crypto rally maakten meme coins een opvallende comeback, waarbij zowel gevestigde als nieuwe cryptocurrencies flinke winsten boeken en verliezen veroorzaken voor investeerders. Op 12 april lijkt Pepe (PEPE), een ster uit de late cryptocurrency-winter, klaar om zijn éénjarig bestaan te vieren met een potentiële enorme beweging. Technische analyse wijst erop dat het einde van de consolidatiefase in zicht is.

PEPE kan 50% bewegen, zegt crypto trader

Na grotendeels zijwaarts te hebben gehandeld, maar met aanzienlijke volatiliteit, lijkt Pepe een symmetrische driehoek te vormen, een patroon dat aangeeft dat de consolidatiefase zijn einde nadert en een grote beweging in één richting op komst is. Volgens een analyse van crypto expert Ali Martinez, gepubliceerd op X, zou PEPE, als het begint te handelen buiten het huidige bereik, mogelijk wel 54% kunnen bewegen.

Onzekere toekomst voor PEPE

Hoewel technische analyse weinig inzicht biedt in welk scenario zal plaatsvinden, wijst het lichtjes naar een bullish beweging. De algehele beoordeling van de token is ‘neutraal’ op basis van prestaties op korte termijn, maar verandert in een ‘koop’ wanneer de wekelijkse grafiek wordt geanalyseerd. Oscillatoren blijven neutraal op basis van dagelijkse en wekelijkse grafieken, maar zijn het oneens met voortschrijdende gemiddelden.

Sterke stijging voor PEPE in 2024

Hoewel de volgende beweging van Pepe onduidelijk blijft, heeft de token dit jaar al opmerkelijke kracht getoond, met een stijging van 440,56% year-to-date. De bulk van deze stijging vond plaats tussen eind februari en midden maart, met de meme coin die voornamelijk zijwaarts handelde buiten dit tijdsbestek, maar met aanzienlijk hogere volatiliteit in recentere weken. Op de maandelijkse grafiek staat de cryptocurrency 18,50% in het rood, en de prijs van Pepe staat momenteel op $0,000007 na een bescheiden stijging van 0,01% in de laatste 24 uur van handelen.


Naar de app ➜
 

The post Staat de PEPE koers op het punt van een grote beweging? appeared first on BLOX | Nieuws.