Maandenlang slaagde Solana er niet in om zijn Solana Saga telefoon te verkopen… maar nu is de telefoon plotseling uitverkocht dankzij de gigantische hype rondom de BONK memecoin. BONK is een nieuwe memecoin die op de blockchain van Solana leeft. Bij aankoop van de telefoon krijg je gratis BONK tokens, maar dat zijn er zoveel, dat de waarde van die tokens momenteel veel hoger ligt dan die van de telefoon zelf…

Solana telefoon kopen voor 5.000 dollar

Op eBay verkoopt de Solana-telefoon om die reden voor 5.000 dollar per stuk. Dat is meer dan acht keer de originele verkoopprijs van de telefoon. Door dit soort ontwikkelingen ga je bijna denken dat de bullrun-gekte weer helemaal terug is.

Waar de bovenstaande telefoon van Solana te koop staat voor 5.000 dollar, is er ook al één verkocht voor 3.316 dollar.

Nog eens 20 telefoons werden op het platform verkocht voor meer dan 2.000 dollar per stuk. Wat een stijging van 1.400 dollar markeert ten opzichte van de originele prijs van 599 dollar op de website van Solana Mobile.

De reden hiervoor is de 30 miljoen gratis BONK tokens die je bij de aankoop van iedere telefoon van Solana krijgt.

Solana telefoon is uitverkocht

Solana Mobile weet op Twitter te melden dat de telefoon inmiddels is uitverkocht…

Zodoende is het alleen nog maar mogelijk om de telefoon op eBay of andere online-marktplaatsen te kopen. Dan moet je natuurlijk ook nog maar zien of je de telefoon daadwerkelijk krijgt EN natuurlijk of de tokens niet al geclaimd zijn door de eerste koper.

De BONK koers is sinds afgelopen maand in ieder geval met 800 procent gestegen en over de afgelopen 6 maanden zelfs met 7.119 procent. Dat zijn nog een stijgingen…

Tegen de huidige koersen moet BONK echter nog 620 procent groeien om de Solana telefoon van 5.000 dollar een goede aankoop te maken. Dat zou betekenen dat BONK een market cap van 8,68 miljoen dollar krijgt en daarmee zou het naast Tron en Polkadot komen te staan.

The post Solana-telefoon verkoopt voor $5.000 op eBay door memecoin-hype appeared first on BLOX | Nieuws.