Als we de populaire analist Aayush Jindal van NewsBTC mogen geloven, dan is het een kwestie van tijd voordat de Solana koers boven de 80 dollar uitbreekt. Vandaag staat de munt, die het in 2023 fantastisch doet, alweer op de koers van 75,86 dollar en heeft daarmee een stijging van 8,85 procent te pakken.

Solana zet koersstijgingen voort

De koersstijgingen van Solana lijken in 2023 geen einde te kennen. De afgelopen dagen was er sprake van een correctie vanaf de koers van 80 dollar, maar inmiddels is de concurrent van Ethereum weer aan een sterke herstelperiode bezig.

Gelukkig voor Solana waren de bulls enorm actief rond het niveau van 67,50 dollar en vond de munt daar een hoop steun.

Uiteindelijk werd er een lokaal dieptepunt gevormd op het niveau van 67,25 dollar, waarna de munt weer begon. te stijgen. Inmiddels staat Solana dus alweer op 75,86 dollar en lijken de bulls weer volledig in controle over de koers van het project.

Op basis van de bovenstaande grafiek van Jindal lijkt de munt inmiddels weer aangekomen bij een belangrijke weerstand. Kunnen de bulls de Solana koers nog verder omhoog stuwen?

Er zijn ook gevaren voor Solana

Het is overigens niet alleen maar hosanna voor Solana. Volgens Aayush Jindal moet Solana voorbij de weerstand van 80 dollar komen, omdat er anders nieuwe correcties kunnen beginnen voor de munt.

De eerste grote steun vinden we (als we naar beneden kijken) op het niveau van 70 dollar. Mochten we die steun verliezen, dan zou Solana opnieuw de koers van 67,50 dollar kunnen testen.

Vooralsnog lijkt er echter weinig tot niets aan de hand voor het project, maar veel zal ook afhangen van de prestaties van Bitcoin. Solana staat vandaag op een plus van ruim 8 procent, maar dat is natuurlijk ook het gevolg van de stijging van ruim 5 procent die Bitcoin in de nacht van maandag op dinsdag boekte.

The post Solana schiet 8% omhoog, koers van $80 in aantocht? appeared first on BLOX | Nieuws.