De Solana koers is nauwelijks veranderd in de afgelopen 24 uur, waarbij deze rond de $102 blijft hangen, terwijl de markt als geheel ook een 0% verandering in de afgelopen 24 uur laat zien. Deze ogenschijnlijke inactiviteit van SOL komt nadat het weer boven de $100 steeg, nadat het tijdens het weekend onder dit belangrijke niveau daalde, met een daling van 9% in een week.

Korte termijn correctie

Gebaseerd op een analyse van de grafiek en indicatoren lijkt SOL nog steeds midden in een kleine correctie te zitten en kan het verder dalen voordat het weer bullish wordt. De 30-daagse gemiddelde is de afgelopen week iets gedaald en gezien de huidige prijs die onder dit gemiddelde ligt, zou het de komende dagen verder moeten dalen. Ook wijst de relatieve sterkte index op aankomende verliezen, aangezien deze de afgelopen dagen onder de 50 is gedaald en op weg is naar 40.

Steunniveau en institutionele activiteit

Zelfs als SOL weer onder de $100 daalt, is het steunniveau de afgelopen weken behoorlijk sterk geweest en zou het steile dalingen moeten voorkomen (zoals onder de $95). Een deel van de reden waarom SOL het afgelopen paar weken heeft geworsteld, is dat instellingen en fondsen het recentelijk met rust hebben gelaten. In feite toont het meest recente CoinShares Digital Asset Funds Flows rapport aan dat de fondsenstromen voor SOL eigenlijk negatief waren in de afgelopen week, met een daling van $3 miljoen.

Toekomstperspectief

Desalniettemin is SOL waarschijnlijk binnenkort weer aan een herstel toe, geholpen door de voortdurende groei van Solana als platform, met het netwerk dat $2 miljard aan totale waarde heeft vergrendeld. De Solana koers zou tegen het einde van de lente $150 kunnen bereiken, voordat het in de latere delen van het jaar $200 raakt.

The post Solana prijsvoorspelling: Stijgt SOL terug boven de $100? appeared first on BLOX | Nieuws.