Max Keiser verwacht dat Solana nog veel verder kan dalen en op den duur ‘maar’ 20 dollar waard zal zijn. De bekende Bitcoin maximalist reageert hiermee op de daling van gisteren.

Solana op rood, maar nog lang niet dood

Mocht je gisteren niet op je telefoon naar de koersen hebben gekeken, een korte samenvatting: alles rood, maar niets is dood. Solana stond op een gegeven moment 15,8% in de min, maar het herstel begon vlak daarna weer.

Bitcoin-evangelist Max Keizer kon het niet laten en kwam meteen met een voorspelling. Solana stond al dik in de min, en hij verwacht dat de koers nog veel verder zal zakken.

Hekel aan altcoins

De afgelopen maanden heeft Bitcoin-maximalist Keiser Solana bekritiseerd, het een oplichterij genoemd en voorspeld dat het tot nul zal dalen, waardoor investeerders hun geld zullen verliezen. Wat heeft dit met Solana te maken? Niets. Keiser heeft gewoon een bloedhekel aan alle crypto’s die geen Bitcoin zijn.

Keizer heeft de afgelopen jaren zware kritiek geuit op altcoins en bestempelde ze als oplichterij. Na de uitspraken van de SEC vorig jaar dat het effecten zouden zijn, heeft Keizer dat verhaal overgenomen toen hij XRP, SOL, ADA en andere digitale valuta’s aan de kaak stelde.

Bitcoin bepaalt koers

Het ironische van de dalende altcoins gisteren, is dat dit komt door nieuws over Bitcoin. De dalingen werden veroorzaakt door één belangrijke reden: Matrixport deelden een rapport dat voorspelde dat de SEC waarschijnlijk alle spot Bitcoin ETF-verzoeken van grote Wall Street-bedrijven zal afwijzen.

Pure speculatie natuurlijk, maar stel dat deze daling die veroorzaakt is door een gerucht van Matrixport, de SEC er juist van heeft overtuigd dat een Bitcoin ETF een slecht idee is, dan is het een self fulfilling prophecy geworden.

Een ding is zeker: de komende weken kunnen heel wild worden.

The post Solana koers kan dalen tot 20 dollar, aldus Bitcoin maximalist appeared first on BLOX | Nieuws.