De populaire analist Chris Burniske is op dit moment extreem bullish over Solana en hij verwacht gigantische stijgingen ten opzichte van Ethereum. “De koers van Solana ten opzichte van Ethereum SOL/ETH heeft de 0,02 bereikt en dat maakt dat de ogen nu gericht zijn op 0,03 ETH”, aldus een optimistische Chris Burniske.

Solana door het dak

Op dit moment heeft Solana een bescheiden terugval (voor de afgelopen 24 uur staat er een daling van 12 procent op de borden), maar de afgelopen zeven dagen is het project met 19,93 procent gegroeid.

Dat brengt de koers van Solana op 39,12 dollar en de market cap op 16,41 miljard dollar. Daarmee is het project echter nog ver verwijderd van de all-time high die boven de 250 dollar ligt.

Maar dat neemt niet weg dat het op dit moment mooie stijgingen laat zien en het valt op dat veel influencers momenteel bullish zijn over de munt.

Ondanks alle positiviteit verwacht Chris Burniske dat we begin 2024 wellicht een nieuwe correctie zullen ondergaan, om vervolgens de weg omhoog weer in te zetten. “Als Bitcoin en Ethereum stijgen, dan zal de rest volgen”, zo gaat Burniske verder.

Positief sinds december 2022

Chris Burniske was overigens in december 2022 al positief over Solana. Op dat moment ging de koers van de altcoin compleet door het putje en stond er een prijs van ongeveer 10 dollar op de borden.

In december 2022 schreef hij de profetische woorden dat hij niet degene zou zijn die zou huilen omdat de Solana koers door het dak gaat. Dat blijkt nu ook waar te zijn, als hij zijn woorden op dat moment tenminste heeft waargemaakt.

Dat laatste weten we natuurlijk nooit zeker in deze industrie.

Maar dat Solana het op dit moment goed doet valt niet te betwisten. Uiteraard profiteert het project van de stijgingen van bitcoin, maar een groot deel van de stijgingen is ook ‘gewoon’ op het conto van het project te schrijven.


The post ‘Solana klaar voor gigantische stijging ten opzichte van Ethereum’ appeared first on Bitcoinmagazine.nl.