De Solana koers is vandaag met +0,55% gestegen nadat Solana 13 nieuwe token extensies heeft uitgebracht met als doel om financiële instituties aan te trekken. Met deze extensies kan de Solana blockchain toegang krijgen tot features waarvoor je normaal gesproken smart contracts voor nodig hebt.

Met nieuwe features, waaronder de mogelijkheid om rechten van token holders te wijzigen, zou Solana dit jaar nog meer kunnen groeien in populariteit. SOL tont momenteel veel volatiliteit en zou daarom de komende dagen en weken weer naar $100 kunnen stijgen.

Solana voegt 13 Token Extensies Toe aan Blockchain

De reden dat Solana nieuwe extensies heeft uitgebracht voor Solana tokens, is om financiële instituties naar de Solana blockchain toe te trekken.

Deze extensies maken het voor bedrijven makkelijker om te bepalen hoe gebruikers met hun tokens om kunnen gaan. Een andere belangrijke nieuwe feature is de mogelijkheid om te verbergen hoeveel tokens je on-chain naar een andere gebruiker verstuurt.

Hoewel steeds meer bedrijven en instituties interesse krijgen in crypto, blijven er ook nog veel bedrijven die er liever niets mee te maken hebben of niet weten hoe ze gebruik kunnen maken van de blockchain. Met deze features kan de barrière worden verkleind en kan Solana meer adoptie krijgen.

Solana deelde in een thread op X (Twitter) meer info over de token extensions, waaronder de voordelen hiervan.

SOL Koers Verwachting – Kan Solana 100 Euro Worden de Komende Weken?

Solana had aan het eind van vorig jaar te maken met een behoorlijke bull run, maar de koers van SOL is sinds het einde van december tegen een plafond aangestoten. Hierdoor zit Solana momenteel in een retracement waarin het zo’n -38% is gedaald tussen 25 december en 23 januari.

Nu lijkt de trading range van Solana steeds kleiner te worden en zou het binnenkort een doorbraak uit deze range kunnen maken. Aan de bovenkant zou SOL een break-out kunnen maken rond de $97, vlak boven haar 30-daagse moving average (geel).

Aan de onderkant zou Solana een breakdown bij de $77 moeten maken om onder de range uit te komen. En met een licht neutrale Relative Strength index (RSI) van 45, zou Solana beide kanten op kunnen gaan de komende tijd.

Solana koers grafiek

Mogelijk heeft de Solana koers meer kans om aan de bovenkant van de trading range uit te breken, met behulp van de nieuwe token extensies. Deze extensies kan de blockchain van Solana veel aantrekkelijker maken voor bedrijven, waardoor on-chain activiteit kan stijgen en als gevolg waarschijnlijk ook de waarde van SOL.

Het niveau van $97 zou echter een sterke resistance kunnen zijn, gezien dit de top van de huidige trading range is in combinatie met de 30-daagse moving average. In dit geval zou Solana veel meer momentum nodig hebben om terug naar de $100 te klimmen, iets wat hopelijk met deze nieuwe update mogelijk zal zijn.

Als Solana geen extra momentum weet op te bouwen, zou de koers verder kunnen zakken richting de support van $77 de komende weken.

Dit Nieuwe Crypto Mining Protocol Heeft Mogelijk Meer Potentie op Korte Termijn

Omdat Solana momenteel een neutrale RSI heeft en omdat het waarschijnlijk nog wel even kan duren voordat bedrijven kennismaken met de nieuwe update, zou SOL de komende weken misschien toch niet zoveel gaan doen.

Om die reden zijn andere alternatieven mogelijk aantrekkelijker, met name nieuwe crypto projecten met potentie om in een korte tijd veel te stijgen in waarde. Een van de meest veelbelovende crypto projecten die op dit moment nog zijn token in de presale verkoopt, is Bitcoin Minetrix.

Dit nieuwe Bitcoin mining project maakt het mogelijk voor gebruikers om via de cloud te minen door simpelweg de token van het project te staken. Met dit unieke concept heeft de presale van het project al meer dan $9,4 miljoen opgehaald en kan het binnenkort zijn doel van $15 miljoen bereiken.

De native token, BTCMTX kan gestaked worden voor passief inkomen in de vorm van BTCMTX en mining credits. Deze mining credits kun je inzetten om via de cloud Bitcoin te mine. Door te investeren in BTCMTX kun je dus profiteren van de groei van 2 cryptomunten tegelijkertijd.

Met de Bitcoin halving die in april 2024 wordt verwacht, is er tijdelijk nog ruimte om twee keer zoveel block rewards te minen totdat deze halving plaatsvindt. Daarom is Bitcoin Minetrix een van de meest veelbelovende crypto’s van dit moment.

Je kunt BTCMTX kopen voor $0,031 per stuk tijdens de presale, maar deze prijs zal binnenkort stijgen naar $0,032, waardoor dit het ideale moment is om in te stappen. Nadat de presale uitverkoopt kan de token gelanceerd worden en zou deze nog veel meer waard kunnen worden.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post SOL Naar $89 Na Komst van Token Extensions – Kan Solana 100 Euro Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.