Shibarium, de Layer-2 schaaloplossing van Shiba Inu, heeft onlangs een nieuwe mijlpaal bereikt door meer dan 300 miljoen transacties te verwerken sinds de lancering, waarbij het eerder deze maand een piek bereikte van bijna 8 miljoen dagelijkse transacties.

Shibarium’s groeispurt

Volgens gegevens van Shibarium-netwerkverkenner Shibariumscan is het aantal dagelijkse transacties op het netwerk sindsdien gedaald tot ongeveer 2,7 miljoen vanaf de piek, waarbij het netwerk momenteel ongeveer 1,34 miljoen walletadressen heeft en meer dan 2,78 miljoen blokken heeft verwerkt.

Deze groeispurt in de activiteit van Shibarium komt slechts een week nadat Gate.io, een prominente crypto-beurs, gebruikers begon toe te staan om BONE-tokens rechtstreeks naar Shibarium te kopen en over te dragen. Bovendien was het Australische bedrijf GroveX de eerste die met het netwerk integreerde, wat de geloofwaardigheid van Shibarium verder heeft versterkt.

Dalende prijs van SHIB

Ondanks het recente succes heeft Shiba Inu’s native token, SHIB, een lichte daling ervaren. In de afgelopen 24 uur is de prijs met 4% gedaald, en in de afgelopen week met 10%. De cryptocurrency staat meer dan 22% lager in de afgelopen 30 dagen, te midden van een bredere correctie op de cryptomarkt.

Accumulatie van SHIB

Investeerders lijken echter te wedden op de door meme geïnspireerde cryptocurrency, aangezien een prominente SIB-gemeenschapslid onlangs heeft opgemerkt dat gegevens van Arkham Intelligence aantonen dat het commission-free handelsplatform Robinhood (NASDAQ: HOOD) momenteel 36,684 biljoen SHIB-tokens in zijn portemonnee heeft.

Deze gegevens tonen aan dat het wallet van het cryptocurrency-uitwisselingsplatform niet de holdings van het platform zelf vertegenwoordigt, maar eerder de holdings van zijn gebruikers. Vaak bewaren deze grote wallets de fondsen veilig in cold storage terwijl gebruikers binnen het platform handelen.

Zoals eerder gemeld, hebben cryptocurrency-walvissen de door meme geïnspireerde cryptocurrency opgebouwd. Een walvis stuurde eerder deze week maar liefst 136,8 biljoen tokens naar een nieuw aangemaakte portemonnee, kort nadat het door de community gedreven cryptocurrency-project 9,35 biljoen tokens had verbrand, waarbij het brandpercentage met meer dan 28.600% steeg.

Volgens gegevens van Lookonchain hebben in de afgelopen maand in totaal vier walvissen 2,39 biljoen tokens van cryptocurrency-beurzen opgebouwd, waaronder een walvis die in slechts drie dagen 1,44 biljoen tokens heeft opgebouwd. Diegenen die SHIB opbouwen, waaronder TRON-oprichter Justin Sun, die 577 miljard tokens aan zijn portemonnee heeft toegevoegd.

The post Shibarium, bereikt mijlpaal van 300 miljoen transacties ondanks dalende prijs van $SHIB appeared first on BLOX | Nieuws.