In een opmerkelijke wending in de crypto-wereld heeft Shiba Inu (SHIB) een significante stijging in whale activiteit getoond. Ondanks een recente prijsdaling, registreerde de cryptomunt een verbazingwekkende toename in on-chain transacties, wat wijst op een strategische beweging van grote spelers in de markt.

Whale bewegingen

De laatste 24 uur markeerden een indrukwekkend moment voor Shiba Inu, met een totale waarde van 110,53 miljoen dollar aan grote transacties. Dit betekent een toename van 275% in dergelijke activiteiten, wat neerkomt op een verbazingwekkende 7,22 triljoen SHIB-tokens.

Prijsfluctuatie

Interessant is dat deze piek in activiteit samenviel met een aanzienlijke daling van de SHIB-prijs. De coin daalde meer dan 11%, van 0.00001195 naar 0.00001 dollar. Dit suggereert een complexe dynamiek in de markt, waar grote spelers actief blijven ondanks fluctuerende prijzen.

Gedrag van grote houders

Tegen de verwachtingen in toont de instroom van grote houders dat de belangrijkste spelers in de SHIB-markt hun posities niet hebben verkleind tijdens deze prijsdaling. In plaats daarvan hebben zij hun aandelen met maar liefst 6,32 triljoen SHIB verhoogd, een stijging van 407% ten opzichte van de vorige dag.

Marktanalyse

Deze whale activiteit te midden van een prijsdaling lijkt een strategische zet van invloedrijke marktdeelnemers. Na een indrukwekkende prijsstijging van 45% sinds begin december, lijkt het erop dat veel spelers hebben besloten om winst te nemen, wat leidde tot de recente verkoopgolf. Toch tonen on-chain statistieken aan dat de grootste spelers niet alleen de storm hebben doorstaan, maar ook actief meer SHIB hebben vergaard tijdens deze periode. De recente gebeurtenissen rond Shiba Inu benadrukken een fascinerende ontwikkeling in de cryptomarkt, waarbij grote investeerders actief blijven ondanks prijsvolatiliteit. Hun toenemende activiteit en accumulatie van SHIB, zelfs tijdens marktdalingen, duiden op een strategisch en weloverwogen benadering van deze dynamische en steeds veranderende sector.

The post Shiba Inu’s grootse sprong: 110 miljoen dollar aan whale activiteit ondanks prijscorrectie appeared first on BLOX | Nieuws.