De Shiba Inu-gemeenschap, beter bekend als de SHIB Army, is in rep en roer door een recente, cryptische tweet van Shytoshi Kusama, de informele leider van Shiba Inu. Deze tweet heeft, ondanks het ontbreken van tekst en enkel emoji’s en een hashtag van Shibarium, een golf van enthousiasme veroorzaakt onder de volgers. Dit artikel duikt in de reden achter deze opwinding en de recente ontwikkelingen rondom Shibarium.

Shibarium’s opmerkelijke prestatie

Shibarium, de Layer-2 oplossing van SHIB, heeft recentelijk een indrukwekkende mijlpaal bereikt door de 100 miljoen transacties te overschrijden. Dit lijkt de aanleiding te zijn geweest voor Kusama’s feestelijke bericht. De totale transactietelling is inmiddels gestegen tot 104,905,881. Deze snelle groei in transacties, met een indrukwekkende dagelijkse overdracht van 7,360,000 SHIB-transacties sinds 2 december, toont de toenemende activiteit en populariteit van Shibarium.

Groei in verbinding en branding

Naast de transactiespiek, toont Shibarium ook een toename in het aantal verbonden wallets, met een groei naar 1,307,794 in de laatste 24 uur. Daarnaast is er sprake van een ‘SHIB Bonfire’, waarbij een significante hoeveelheid SHIB – 109,2 miljard – verbrand zal worden. Deze verbranding, bedoeld om het aanbod te verminderen, is een onderdeel van een strategie om de waarde van SHIB te verhogen. Opvallend hierbij is dat Shytoshi Kusama heeft benadrukt dat enkel SHIB-munten verbrand moeten worden, en geen BONE-tokens.

SHIB community actief in branding

In de afgelopen 24 uur heeft de SHIB-gemeenschap actief 4,110,761 SHIB verbrand, met een stijging van 42,44% in de verbrandingsgraad. Dit toont de betrokkenheid en toewijding van de gemeenschap om de waarde en het potentieel van Shiba Inu te verbeteren. De recente ontwikkelingen rondom Shibarium en de actieve betrokkenheid van de SHIB-gemeenschap zijn een duidelijke indicatie van de groeiende populariteit en potentieel van Shiba Inu. Terwijl de gemeenschap zich blijft inzetten voor het succes van het project, blijft Shibarium een belangrijk focuspunt binnen de cryptocurrency-wereld. Voor volgers en investeerders van Shiba Inu blijven deze ontwikkelingen een bron van opwinding en mogelijkheden.

The post Shiba Inu verrast met grote mijlpaal: Shibarium’s explosieve groei appeared first on BLOX | Nieuws.