Shiba Inu, de oh zo populaire memecoin, vertoont tekenen van herstel na een periode van relatieve stilstand. Terwijl de digitale munt voorheen in een dal leek te zitten, wijzen recente trends op een potentiële opleving, waardoor zowel huidige als potentiële investeerders opnieuw geïnteresseerd raken.

Het herstel van Shiba Inu

Recentelijk is de winstgevendheid van Shiba Inu volgens U.Today gestegen naar het niveau van 10%. Dit is een aanzienlijke verbetering in vergelijking met eerdere cijfers, waarbij de munt lange tijd rond de 7-9% schommelde. Hoewel de huidige waarde van $0.0000073 misschien niet indrukwekkend lijkt, is het een significante verbetering en wijst het op een hernieuwde interesse in de munt.

Dilemma van lange termijn houders

Veel van de mensen die Shiba Inu vanaf het begin hebben aangehouden, hebben te maken gehad met pieken en dalen. Nu de munt een dubbelcijferige winstgevendheid toont, kan de verleiding groot zijn om te verkopen en winst te nemen. Echter, massale verkopen kunnen de prijs opnieuw doen dalen, waardoor de munt terug in de schaduw kan belanden.

Een neutrale houding

Shiba Inu’s huidige prijs lijkt op een neutrale korte termijn trend te wijzen, zo is te zien op onderstaande afbeelding. Dit suggereert dat investeerders momenteel een afwachtende houding aannemen. Hoewel Shiba Inu nog geen grote voet aan de grond heeft binnen het DeFi landschap, zoals andere blockchains zoals Solana of Ethereum, blijft het interessant om te zien welke richting het in de toekomst op zal gaan.

Conclusie

Shiba Inu toont tekenen van herstel, wat zowel huidige als nieuwe investeerders kan aanspreken. Terwijl de munt zich in een kritiek moment bevindt, waarbij beslissingen van lange termijn houders de toekomstige koers kunnen bepalen, is het duidelijk dat Shiba Inu nog steeds een munt is om in de gaten te houden.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Shiba Inu (SHIB) toont tekenen van herstel, tijd om weer op te letten? appeared first on BLOX | Nieuws.