In een opvallende aankondiging heeft Shiba Inu, in samenwerking met het domein-infrastructuurbedrijf D3 Global, zijn belangrijkste initiatief voor 2024 onthuld, met de naam “Shibdentity”. Dit project is gericht op het herdefiniëren van digitale identiteit binnen het Web3-ecosysteem en introduceert unieke digitale persoonlijkheden, bekend als Shib Namen, om de digitale aanwezigheid van gebruikers te stroomlijnen en te beveiligen.

Het einde van traditionele wallet-adressen

De aankondiging, gedaan op het X-platform (voorheen Twitter), benadrukt de intentie om voorbij te gaan aan traditionele wallet-adressen, die tot nu toe identiteiten in de Web3-ruimte hebben vertegenwoordigd. Shiba Inu’s doel is om samen met D3 niet alleen een functie te bouwen, maar een nieuw tijdperk van digitale identiteit te creëren in het Shibarium-ecosysteem en daarbuiten.

Shib namen: De toekomst van digitale identiteit

Shiba Inu werkt strategisch samen met D3 om Shib Namen van een innovatief idee te transformeren tot een wereldwijde standaard. De focus ligt op het maken van Shib Namen intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat ze een natuurlijk onderdeel worden van het dagelijkse digitale leven van gebruikers. Het uiteindelijke doel is om het verzenden van tokens net zo eenvoudig te maken als het versturen van een e-mail, met behulp van je unieke *SHIB Naam.

Online identiteit

Deze samenwerking gaat verder dan alleen technologie; het gaat over het vormgeven van de toekomst van online identiteit. Shiba Inu streeft ernaar Shib Namen te integreren in het weefsel van het internet, waardoor transacties worden vereenvoudigd en een meer onderling verbonden digitale wereld wordt bevorderd.

Een universele sleutel voor het web

Het ultieme doel is om Shib Namen een universele sleutel te maken over het hele web. Stel je een digitale wereld voor waarin je Shib Naam je universele sleutel is, die deuren opent over het hele web. Dat is de visie die we nastreven.

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar achter SHIB, is een fervent voorstander van deze transformatieve verschuiving. Hij heeft het over ‘het binnenvallen van het internet’ met het Shibdentity-project en heeft plannen om de .shib domeinextensie aan te vragen als een veelzijdige tool waarmee gebruikers diverse online inhoud kunnen hosten, digitale communicatie kunnen beheren en transacties kunnen stroomlijnen, allemaal onder hun unieke Shib Naam.

Reserveer nu je Shib Naam

Op dit moment is de voorregistratie voor Shib Naam gaande, waarbij individuen de kans krijgen om hun unieke identificatoren te reserveren voor de officiële uitrol. Deze fase is cruciaal en biedt gebruikers de mogelijkheid om hun digitale identiteit te beveiligen in afwachting van de bredere integratie van Shib Namen in het internetlandschap.

The post Shiba Inu onthult baanbrekende “Shibdentity” voor 2024 appeared first on BLOX | Nieuws.