Twee favorieten onder BLOX-gebruikers zijn Shiba Inu en Dogecoin. Hoe kan het ook anders? Niemand kan die snoezige hondjes weerstaan. En ook niet geheel onbelangrijk, veel investeerders hebben door de jaren heen flink verdiend aan deze crypto’s.

Shiba Inu en Doge zijn het jaar goed begonnen, beide coins zijn ongeveer 5% gestegen vandaag.

Shiba Inu stijgt 5%

Hieronder de koersgrafiek van Shiba Inu van de afgelopen 24 uur. Zo’n stijgende lijn zien we graag!

Op het moment van schrijven is de Shiba Inu koers 0,00000989 euro. In de afgelopen 24 uur is de Shiba Inu prijs 4,88% gestegen. Op dit moment zijn er 589 biljoen SHIB in omloop met een marktwaarde van 5,7 miljard euro.

Hiermee bezet Shiba Inu de 18e plek in de top 100 van meest waardevolle coins. Niet slecht voor een crypto die ooit bekend stond als niets meer dan een kopie van Dogecoin.

Dogecoin koers schiet omhoog

De enige echte memecoin is natuurlijk Dogecoin. Jarenlang werd de cryptowereld gedomineerd door stoere praat over blockchain, decentralisatie, onafhankelijkheid en gebruikten investeerders woorden als soevereiniteit terwijl ze al toeterend rondrijden in hun Lambo’s.

De cryptowereld kon wel wat zelfspot gebruiken. Dogecoin is daar het ultieme antwoord op. Het was vroeger niet eens de bedoeling om rijk te worden van Doge, het was gewoon leuk om een random persoon op een forum een miljoen Doge te sturen en hem of haar dan miljonair te noemen.

Maar zoals dat gaat… moet aan alles wat leuk en (bijna) gratis is geld verdiend worden. Als zelfs Elon Musk, een van de rijksten van de aarde, zich bemoeit met Dogecoin, dan weet je dat de fun times voorbij zijn en dat het vanaf nu alleen nog maar om geld draait.

Aan de andere kant zou je ook kunnen stellen dat geld juist fun times oplevert. In dat geval zijn het weer mooie tijden.

De huidige koers van Dogecoin vandaag is 0,0855 euro. Doge is vandaag 5,3% gestegen en is het jaar dus goed begonnen.

The post Shiba Inu en Dogecoin beginnen 2024 met mooie stijging appeared first on BLOX | Nieuws.