De Canadese cryptobeurs Uphold heeft een frisse wind door haar crypto-aanbod laten waaien. Negen tokens, ooit uit de gratie, maken hun comeback.

Herintrede van favorieten

In een recente aankondiging op het X-platform, onthulde Uphold de terugkeer van negen tokens, waaronder de populaire meme-munten Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE), naast Cardano (ADA), Casper (CSPR), en andere. Deze herintreding komt na een eerdere verwijdering van deze munten in 2023, ingegeven door de wens om te voldoen aan de Canadese cryptoregulering.

Cryptogemeenschap reageert

De terugkeer van deze munten valt samen met een periode van hernieuwde interesse in cryptocurrencies. Uphold’s beslissing vergroot de keuzes voor Canadese gebruikers om te handelen in diverse cryptomunten, juist nu de markt aantrekt. Dit biedt zowel nieuwe als ervaren traders de kans om te profiteren van de opkomende bullmarkt.

Uphold’s Topper systeem

Uphold benadrukt dat deze munten beschikbaar zullen zijn via hun Topper-betaalsysteem. Gebruikers kunnen via de Topper-widget of via partners toegang krijgen tot deze munten, waarmee Uphold zijn inzet voor gebruiksgemak en diversiteit onderstreept.

Speculatie over BONE

Interessant is de speculatie rond de mogelijke toevoeging van Bone ShibaSwap (BONE) aan Uphold’s assortiment. Vooral leden van de SHIB-gemeenschap kijken reikhalzend uit naar deze mogelijke ontwikkeling. BONE, een Ethereum-gebaseerde token binnen het Shiba Inu ecosysteem, trekt aanzienlijke aandacht. De recente investeringen van Uphold in BONE tokens wijzen op een mogelijke toekomstige listing, wat de adoptie van dit token verder zou kunnen stimuleren.

Conclusie

De stappen van Uphold tonen een dynamische en responsieve houding ten opzichte van de cryptomarkt. Door het opnieuw aanbieden van deze populaire munten, en mogelijk BONE in de nabije toekomst, speelt de beurs in op de wensen van haar gebruikers en breidt het zijn invloed uit binnen de wereldwijde cryptocommunity.

The post Shiba Inu, Dogecoin & Cardano zijn weer helemaal terug appeared first on BLOX | Nieuws.