Ontdek de nieuwste ontwikkeling in de cryptowereld waarbij Shiba Inu, ook bekend als de ‘Dogecoin Killer’, een ongekende groei in zijn tokenburnpercentage laat zien. Dit fascinerende fenomeen, waarbij miljoenen tokens uit de circulatie zijn gehaald, markeert een belangrijk moment voor zowel investeerders als volgers van deze digitale munt.

Tokenburn piekt

In een opmerkelijke gebeurtenis heeft Shiba Inu, de zelfbenoemde ‘Dogecoin Killer’, zijn tokenburnpercentage met meer dan 300% verhoogd binnen 24 uur. Deze indrukwekkende stijging is het gevolg van het uit de circulatie halen van ruim 12 miljoen SHIB tokens. Dit gebeurde via een enkele, grote transactie, wat een zeldzaam en opvallend moment is in de wereld van cryptocurrency.

Jaarprestaties en SHIB ecosysteem

Shiba Inu heeft in het afgelopen jaar een opvallende groei doorgemaakt, met een waardestijging van 33%. Deze groei valt samen met verschillende verbeteringen binnen het SHIB Ecosysteem en de lancering van de Shibarium Layer-2 oplossing. Deze ontwikkelingen hebben geleid tot een verhoogde belangstelling en ondersteuning vanuit de SHIB Army, de toegewijde community achter Shiba Inu.

Community-inspanningen en deflatie

Interessant is dat de community van Shiba Inu ook actief bijdraagt aan het deflatoir maken van hun munteenheid. In 2023 hebben ze gezamenlijk meer dan 76 miljard SHIB tokens geburnd door ze naar onuitgeefbare walletadressen te sturen. Deze gemeenschappelijke inspanningen tonen de vastberadenheid en het engagement van de Shiba Inu-supporters.

Vergelijking met voorgaande jaren

Ondanks de indrukwekkende activiteiten van afgelopen december, waarin maar liefst 225 miljoen SHIB tokens werden geburnd, ligt het totale aantal verbrande tokens in 2023 iets lager dan in 2022. Deze statistieken onderstrepen de dynamiek en de veranderlijke aard van de cryptomarkt.

Netwerkactiviteit en prijsactie

Volgens gegevens van Shibariumscan is er een gemiddelde van bijna 5 miljoen dagelijkse transacties op Shibarium, wat wijst op een aanhoudende en groeiende betrokkenheid bij het Shiba Inu netwerk. Met meer dan 1,3 miljoen walletadressen die actief interageren met het netwerk, blijft Shiba Inu een prominente speler in de cryptowereld. Op het moment van schrijven handelt SHIB voor $0.000010, wat een lichte daling van 1,3% is ten opzichte van de voorgaande dag.

De recente ontwikkelingen rond Shiba Inu benadrukken niet alleen de dynamische en boeiende aard van cryptocurrency, maar ook de unieke strategieën die communities zoals de SHIB Army inzetten om hun digitale valuta te ondersteunen en te versterken.

The post Shiba Inu burns 12 miljoen tokens in spectaculaire stijging! appeared first on BLOX | Nieuws.